"El camino de la vida de un asesino.""the wrinkled man" - Alejandro Enrique

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Alejandro Enrique
(lassan jönnek az élmény képek)
A történet
Alejandro Enrique
Alejandro Teljesen spanyol származású. Spanyol országban. ( Sevilla-ban ) született, gyerek kora átlagosan telt, szerető szülei voltak. Egy baleset hatására ideiglenesen elvesztette a látását, ez eléggé megviselte.Jó ideig zárkózottabban élte életét. Mivel a sebei az arcát, teljesen el csúfították. Innen is kapta csúf nevét "Wrinkled" vagyis ráncos. Tinédzser korában eléggé lázadó típus volt, teljesen ellent mondott a törvénynek és szülei szavának. Haverjai minden hülyeségbe bele vitték akkoriban. Ezért szülei nevelő intézetbe adták, ahol 18 éves korában lépett ki elsőnek. Tulajdonképpen szüleik eldobták."Szabadulásakor" bevonult katonának, ott 2 évet töltött. Mikor leszerelt kisebb tételű Seftelkedés-ben vett részt első sorban, kis hal volt ekkor még a többi közt. Arra törekedett az utcán, hogy minél nagyobb névre tegyen szert. Kezdett kitörni a nyomorból. Napjainkban a Jalisco bérgyilkosaként tevékenykedik.
(( ez még tudom hogy nem a legtökéletesebb, de megpróbálkoztam egy úgy mond kreatívabb karaktert létrehozni! természetesen a leírás bővítés alatt lesz. Ui: Ez a karakter a Jalisco berkein belül fog alakulni.))

Utoljára szerkesztve:

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Baleset a 4 sávos út mellett
By: George Jackson / 2010.06.18

Ma délután környékén,a 4 sávos út mellet baleset történt,egy 15 éves spanyol fiatal fiú súlyosan megsérült, arcán maradandó sebek keletkeztek. a további kettő résztvevő szintén súlyosan megsérült. szerencsére halál eset nem történt. A baleset okát a rendőrök a rossz időzítésnek tudják be. ha további információkat szeretnének megtudni az ügyben, akkor kövessék az oldalunkat!

baleset.png

(( ha valakinek nem esett volna le, ez a kép magyarázza a becenevét/csúfnevét a karakteremnek. ( Wrinkled man ) )

Utoljára szerkesztve:

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Sergeyegy.png

Sergeykett_.png

Egy kis érdekesség fellelhető az első képben :D (i heard you paint houses)

• Tetszik
Reactions: Whitey és Alfi

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
sz_ll_t_s.png

sz_ll_t_skett_.png

Sziasztok skacok! Ez a tegnapi rp-nkről a képek. Sajnálom hogy ennyi rpt vágtam csak rá a képre, de kb csak így volt értelme, mivel nem tudtam annyit fotózni, amennyit rp-ztünk. ( A lényeg hogy rengeteget ) Szóval remélem így is elfogadható lesz. További szép napot mindenkinek! :)

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 229
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
Helló, elég rég volt folytatás, számíthatunk még folytatásra, vagy inkább archiváljam?

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Még jó hogy folytatom , csak egy kis kényszer pihire mentem irl, talán ma vagy holnap jönnek a képek.

• Tetszik
Reactions: BenceV3

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
egykicsirp.png

Utoljára szerkesztve:

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
575
1 881
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
az_elutaz_s.png

Z/H , Köszönöm mindenkinek az rp lehetőségeket.Főleg @pumba és @aKéjenc kollégának.
Que tengan otro buen día, amigos míos.

Utoljára szerkesztve:
  • Szomorú
Reactions: aKéjenc és pumba
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.