- 2019. 01. 11.
- 575
- 1 881
- 19
- V4 karakter
- Tomislav Vukonovic
Alejandro Enrique
(lassan jönnek az élmény képek)
A történet
(lassan jönnek az élmény képek)
A történet
Alejandro Enrique
Alejandro Teljesen spanyol származású. Spanyol országban. ( Sevilla-ban ) született, gyerek kora átlagosan telt, szerető szülei voltak. Egy baleset hatására ideiglenesen elvesztette a látását, ez eléggé megviselte.Jó ideig zárkózottabban élte életét. Mivel a sebei az arcát, teljesen el csúfították. Innen is kapta csúf nevét "Wrinkled" vagyis ráncos. Tinédzser korában eléggé lázadó típus volt, teljesen ellent mondott a törvénynek és szülei szavának. Haverjai minden hülyeségbe bele vitték akkoriban. Ezért szülei nevelő intézetbe adták, ahol 18 éves korában lépett ki elsőnek. Tulajdonképpen szüleik eldobták."Szabadulásakor" bevonult katonának, ott 2 évet töltött. Mikor leszerelt kisebb tételű Seftelkedés-ben vett részt első sorban, kis hal volt ekkor még a többi közt. Arra törekedett az utcán, hogy minél nagyobb névre tegyen szert. Kezdett kitörni a nyomorból. Napjainkban a Jalisco bérgyilkosaként tevékenykedik.
(( ez még tudom hogy nem a legtökéletesebb, de megpróbálkoztam egy úgy mond kreatívabb karaktert létrehozni! természetesen a leírás bővítés alatt lesz. Ui: Ez a karakter a Jalisco berkein belül fog alakulni.))
(( ez még tudom hogy nem a legtökéletesebb, de megpróbálkoztam egy úgy mond kreatívabb karaktert létrehozni! természetesen a leírás bővítés alatt lesz. Ui: Ez a karakter a Jalisco berkein belül fog alakulni.))
Utoljára szerkesztve: