Einar Qvist S.G.H jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

benjii

havana loca
2022. 07. 02.
39
47
V4 karakter
rose.aubert
LV karakter
ella.norberg
V2 karakter
❌

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Beni, Arsild Gjika, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 41.350 >>
Mi az SGH feladata?

<< Véleményem szerint, egy SGH feladata a játékosok kisebb gondjaiban való segédkezés, kérdéseikre való válaszolás, aminek a fő célja az adminisztrátorok munkájának segítése. De az is nagyon fontos hogy megfelelő példát mutasson a játékosoknak a szerveren és TS-en is. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Szeretném erősíteni a csapatot, illetve olykor felmerült bennem az a dolog, hogy jelentkeznék S.G.H-nak, szeretnék segíteni a játékosoknak minden féle helyzetben, szeretném tudásomat átadni más játékosoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?

<< Úgy gondolom, hogy már elég időt töltöttem a szerveren ahhoz, hogy segédkezni tudjak a kezdőbb játékosok kéréseiben és gondjaiban, mindemellett könnyen szót értek az emberekkel, és szerintem kellő komolysággal tudnám kezelni a feladatot. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Minimum 3-4 órát.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< Nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<< Sajnálatos módon voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Negatív: Olykor lusta, figyelmetlen, feledékeny vagyok. Pozitív: Türelmes vagyok, szeretek segíteni az embereken, hamar szót tudok velük érteni.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, nagyon szeretnék Adminisztrátori pályára lépni.
1. Szeretném segíteni a szerver közösségének mindenféle problémáit.
2. Szeretném kipróbálni illetve segíteni a jelenlegi adminok feladatát.
3. Megfigyelném a szerver közösségét, és mindenféle problémában segíteni nekik.
4. Ha esetleg admindutyn kívül vennék észre valami különös dolgot, akkor egyből tudok reagálni az ügyre.
5. Sokkal jobban tudnám felügyelni a játéksokat, ezáltal gördülékenyebben menne az élet a szerveren. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban elmondanám neki, hogy hogyan működik a szerver. És attól függően, hogy mennyire befogadó képes a játékos, közölném vele a további dolgokat, ha úgysem értette meg akkor kicsit szájba rágósan elmagyaráznám neki, ha úgysem értette meg akkor felhívnám TS-re hátha ott jobban megérti. Amint ez megtörtént az után megkérdeznék tőle 1-2 dolgot, hogy valóban megértette-e. Utána pedig mondanám neki, hogy párszor nézze át a szerver szabályzatot.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném, hogy miért kérte a vhspawn-t, ha úgy gondolom, hogy a játékosnak tényleg szüksége lenne az adott dologra, küldött valamiféle bizonyítékok akkor szólnék egy adminnak.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Csáó, nem szabad animba lőni az adott embert aki éppen felsegíti a másik játékost, így az ügy végén szankiót kell kérni az adott játékosra.>>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia, szerver szabályzatba belevan foglalva, hogy fegyver százalékkal átlehet verni bármilyen mennyiségben, viszont a stílusod miatt adminjail-ban kell részesülnöd. >>

• Fire
  • Imádom
Reactions: Jobblue és teyho

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.