Egzon Mishaxhi - Jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Egzon Mishaxhi

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
23
9
V4 karakter
Egzon Mishaxhi

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ Az idén fogom betölteni a 23. életévemet. ~

Mi az Account ID-d?
~ A karakter ID: 173576 ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 2018-ban kezdtem el az Rp-t még a Seemta V3 szerverén ott elég sokáig aktív voltam mint barátok illetve közösségekben is. Majd egy nagyobb megszakítás után már V4-re tértem vissza és azóta majdnem mindennap részese vagyok az itteni életnek is. ~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~A regisztrációm: 2018. 10. 05. 17:28 perckor történt meg és 84.576 percel rendelkezem jelenleg. ~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ Hétköznaponta 3-4 órát, hétvégente persze ennél többet 8-10 órát akár. ~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Teljes mértékben tudnám. ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~Összes frakciómat V3-on töltöttem ami az OMSZ, illetve BMS volt. OMSZ-ben eléggé sok időt töltöttem. BMS-be a vége felé csatlakoztam és ott már csak körülbelül 3 hónapot volt lehetőségem játszani. ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincsen sajnos semmi ismeretségem, de remélem ez az ott töltött idő alatt megváltozik. ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Azért tartom magam alkalmasnak erre a munkára mivel az előző munkahelyemen is autókkal foglalkoztam, illetve szabadidőmben is érdekelnek az autók és azoknak az alkatrészei. Szeretek csapatban dolgozni, új emberekkel ismerkedni, illetve ami feladatot kiosztanak azt precízen és pontosan szoktam elvégezni. ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen mind a kettővel rendelkezem. ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~ Egzon Mishaxhi ~

Születési helye, ideje:
~ Los Santos,1978.12.30 ~

Édesanyja leánykori neve:
~ Serrano Maria~

Bejelentett állandó lakcím:
~ Saints Boulverd 12/b ~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~ gépjármű mechatronikai technikus ~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen rendelkezem. ~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Mivel szakmámban szeretnék elhelyezkedni amit megszereztem és ezt az önök által meghirdetett pozíció teszi lehetővé. ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Van tapasztaltom persze, mint munkahely, mint szakképzés is egyaránt. ~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Azért tartom magam alkalmasnak erre a munkakörre mivel a tanulmányaim is erről szóltak, illetve ezeket sajátítottam el. A másik pedig, hogy az előző munkahelyemen is autók javításával, szerelésével foglalkoztam ami szerintem eléggé nagy előnyt jelenthet a többi jelentkezővel szemben.~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~ 2018-ban érkeztem a városba és megkezdtem tanulmányaimat Los Santos kiemelkedő gépjármű mechatronikai technikus iskolájában amit eléggé hamar el is végeztem. Majd később 2020 környékén jelentkeztem az előző munkahelyemre ami autók javításával foglalkozott ugyanúgy mint az önöké. Ott kevés időt töltöttem de hasznos szakmai tapasztalatokra tettem szert amit remélem itt is tudok majd hasznosítani. ~

ekszoo

Újonc
Támogató
2019. 10. 27.
65
45
V4 karakter
Rasmus Hellqvist
fix-log-NM.png

Fix & Drive Mechanic Shop

✉ fixanddrive@seemail.hu

A jelentkezési lapját a Fix & Drive Mechanic Shop vezetősége átolvasta, elemezte és egyben döntést hozott.

ELFOGADVA
Gratulálunk! Várjuk önt egy személyes elbeszélgetésen ((TS)) az adott időpontban!

Megjegyzés:
Részletek a kiemelt topicban!

Robert De Quinlan
Fix & Drive Mechanic Shop - HR Manager & Oktató

Aláírás:
Robert De Quinlan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.