Egyedi zenék berakása Hifiben

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

milann2nel

ő na
2021. 04. 02.
174
650
V4 karakter
Gaio Harris
LV karakter
Kaleem Parks
Sziasztok!
Nekem csak egy egyszerű ötletem lenne ami nem más mint, hogy egyedi zenéket lehessen berakni a Hi-Fi-be.

Mint pl. YouTuberól link alapján zenét berakni és azt lejátssza a Hi-Fi.

gutch

Újonc
Támogató
2019. 07. 18.
47
108
V4 karakter
-
LV karakter
Silas Boyd
Teljesen szükségtelen.
Meglehetősen kiábrándító némelyik rádióadót hallgatni, szóval gondoljunk csak bele, hogy ez mihez vezetne.
Egyébként is erősen kétlem, hogy ezt megvalósítanák.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Dehogy kell, így is a világból kiszaladnék párszor amikor hallom milyen zenéket üvöltetnek egyesek az autókból!

• Tetszik
Reactions: KwEiN és Paki

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Így is tépem a hajam mikor a 4d előtt a Lakatos Bud Spencer hifiből hallgatja mulatóst.
Köszi, de ezt nem támogatom!

• Vicces
Reactions: Itsuki

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Ezt max úgy tudnám elképzelni, ha a brenedezhezhetős interiorba egy olyan 1-2ezer pp-ért vagy 100-200ezerért dollárért lehetne ilyen hangrendszert venni. De így szabad használatra nem támogatom!

• Tetszik
Reactions: KwEiN

redstar

Barangoló
2019. 01. 10.
101
559
LV karakter
john hunter
V2 karakter
black packo
Én autórádióban tudnék elképzelni egy ilyet, de úgy hogy csak azok hallják akik az autóban ülnek, így nem zavarna senkit, ha Pelda_Janos és Berki_Buntetofek az autóban hallgatnák a saját zenéjüket.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Isten ments. Nem szeretném hogy az legyen mit az egyik szerveren ahol van hangrendszer. Mindenhonnan rugós beke és társai jönnének.

Patrik1123

Újonc
2020. 05. 08.
10
4
V4 karakter
Tomas igor
LV karakter
Tomas igor
V2 karakter
Tomas igor
Remélem lesz ilyen mert szerintem ez egy jo ötlet én Támogatom

ogjay

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 28.
184
218
Stuttgart
linktr.ee
V4 karakter
jayden.cartier
LV karakter
jaden.capalot
szerintem úgy lehetne kivitelezni ha pl autóba lehetne venni ilyen "lejátszót" ami esetleg PP-s lenne, és azon raksz be olyan zenét amilyet szeretnél de ezt is csak úgy hogy kizárólag te hallod vagy aki az autóban ül.

• Imádom
Reactions: Vivko

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Teljesen felesleges,mindenhol a nonos hülyeségek szólnának,elég a PP-s TV,azon is vagy Rugós Beke,vagy SeeMTA Barmai megy,ezért Nem támogatom.

*UI: A TV Viszont kifejezetten lehet hasznos dolog is,mi @Sense -el még filmeket és végignéztünk RP közben,ami tök jó volt.

aDylann

Barangoló
2019. 10. 21.
81
90
20
Salgótarján
LV karakter
Dylan Potter
szerintem úgy lehetne kivitelezni ha pl autóba lehetne venni ilyen "lejátszót" ami esetleg PP-s lenne, és azon raksz be olyan zenét amilyet szeretnél de ezt is csak úgy hogy kizárólag te hallod vagy aki az autóban ül.
Ezzel egyet tudok érteni! Nekem se nem ad hozzá se nem vesz el. Nemtudom hogy milyen lenne ha bent lenne a szerveren és hogy ha tényleg le lehetne játszani rajta zenéket.Tény lehet lenne vele visszaélés viszont néha a rádiókból is elegem van mert az összeset végig pörgetem és még úgy se találok normális zenét

• Tetszik
Reactions: ogjay

ogjay

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 28.
184
218
Stuttgart
linktr.ee
V4 karakter
jayden.cartier
LV karakter
jaden.capalot
De itt az a lényeg hogy saját zenét tennél be, amilyet szeretnél az alap GTA:SA-ba is bemásolsz zenéket és rádión hallgatod “USER FILES” néven vagy ilyesmi, itt is meg lehetne hasonlót oldalni csak esetleg link beillesztéssel vagy hasonló.

aDylann

Barangoló
2019. 10. 21.
81
90
20
Salgótarján
LV karakter
Dylan Potter
De itt az a lényeg hogy saját zenét tennél be, amilyet szeretnél az alap GTA:SA-ba is bemásolsz zenéket és rádión hallgatod “USER FILES” néven vagy ilyesmi, itt is meg lehetne hasonlót oldalni csak esetleg link beillesztéssel vagy hasonló.
Nincs lehetetlen csak tehetetlen ahogy szokás mondani. Itt már csak a közösséggel lehetne baj ha direkt hülyeségeket nyomnának be rajta. De ha fizetős lenne nem hiszem hogy arra használná sok ember

focimatedeadless16

Barangoló
2019. 09. 03.
92
59
LV karakter
Demetrius Hitchcock
Én támogatom, de úgy ahogy felettem is írták, esetleg pp-sen és úgy hogy csak az hallja aki a kocsiban ül

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.