egyedi tuning

SpaceX

Zöldfülű
2022. 01. 30.
204
122
Erdély
V4 karakter
Haisley Carolina
LV karakter
Haisley Carolina
V2 karakter
Haisley Carolina
Sziasztok!Észrevételeim szerint a v4 el nagy hangsúly van fektetve az egyedi tuningokra és a valósághű játékélményre.Szerintem sokaknak tetszene ha lenne egy rádio opció a tuningolóba ahol lehetne bele tenni egyedi rádiót ami azt takarná,hogy jobb hangcucc kerülne az autóba amit sokkal jobban lehetne hallani az autón kivűl is.Szerintem ez feldobná a szervert és egyedi is lenne mert máshol még nem láttam kivitelezve magyar RP szerveren és az autós találkozóknak is lenne egy mégnagyobb hangulata(feelingje) és illene a szerverre.

Várom a véleményeteket.

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
923
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
Autón belül ha lehetne állítani a basszuson és egybeken az támogatom. Autó kívül nem érdemes tovább emelni a hangerőt.

equalizer_1428.png

kondor

Zöldfülű
2023. 10. 21.
184
552
V2 karakter
Brian Kaur
sokkal jobban lehetne hallani az autón kivűl is.
Le kell húzni az ablakot és meg van oldva. Felesleges, hogy ettől jobban bömböljön és minden sarkon hallj egy másik autóból szóló zenét.

az autós találkozóknak is lenne egy mégnagyobb hangulata(feelingje) és illene a szerverre.
Valószínűleg nem az lenne, hogy négy féle zene bömbölne és káosz lenne belőle.

Ez is egy olyan tuning ötlet ami maximum arra lenne jó, hogy az aláírásokban a büszkeség részen oda lehessen írni: BMW M5 E60 (nagy zenével)

Ieszto

Aktív fórumozó
2019. 03. 11.
230
208
V4 karakter
Tycen Grey
LV karakter
Jumbino Luigi
V2 karakter
Dimitry Medvenyev
Így is sokszor elég undorító ahogy mások bömböltetik össze-vissza a legótvarabb zenéket, úgy ,hogy a saját hangod sem hallod kb. Kifejezetten felesleges és irritáló lenne szerintem.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
542
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Még hangosabban az AFK killert, és nem lesz többet afkért kick! :LOL:

• Tetszik
Reactions: SpaceX és Strand

Liza Zachary

Újonc
2022. 03. 10.
33
31
V4 karakter
Robert Leontyjev
LV karakter
Liza Zachary
Sziasztok!Észrevételeim szerint a v4 el nagy hangsúly van fektetve az egyedi tuningokra és a valósághű játékélményre.Szerintem sokaknak tetszene ha lenne egy rádio opció a tuningolóba ahol lehetne bele tenni egyedi rádiót ami azt takarná,hogy jobb hangcucc kerülne az autóba amit sokkal jobban lehetne hallani az autón kivűl is.Szerintem ez feldobná a szervert és egyedi is lenne mert máshol még nem láttam kivitelezve magyar RP szerveren és az autós találkozóknak is lenne egy mégnagyobb hangulata(feelingje) és illene a szerverre.

Várom a véleményeteket.
Ha hangot nem is, de legalább egy basszus tekerő lehetne a rádióba. Vagy akár tényleg a tuningolóba egy megvásárolható mélyládát. Viszont az hogy kintre messzebb is hallatszódjon a mostaninál az már sok lenne.