Egyedi interior limit hiba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 145
6 287
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Gyors kérdés,

Van egy 10*10-es egyedi interior amibe készítettem 8 irodát, fejenként 15 objectel. A gond az, hogy 5 iroda berendezése után feldobja, hogy elértem a 400/400-as limitet, holott összeszámolva 200 közelében sincs az objectek száma.

Hogyan lehet ezt a hibát orvosolni anélkül, hogy az egész interiort nullázni kellene?

Köszi a válaszokat!

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Szia! Ha jól tudom a falak, tapéták, csempék, parketták is objectnek számítanak.

• Tetszik
Reactions: kyle. és Lupino

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Sajnos nem feltétlen bug.
10x10-es intid van. Akkor számoljunk csak kicsit hozzá:
A plafont beszinezed: 10x10 kocka =100 object
A padlót editeled: 10x10 kocka = 100 object
A falakat körbe editeled: 4x10 (4 oldala van, 10 kocka oldalanként): Legalább 40 object.
Szóval ha fogsz egy intit és nem csinálsz vele semmit az MINIMUM 240 object.
Miért minimum? A falak végett. Van ugyebár a fal. Mindkét oldala színezhető a belső esetében pl. Szóval egy belső fal legalább 2 object. Miért legalább? Két lehetőség van a fal elkészítésénél.
Egy: Van maga a fal és kuuuurva precízen illeszkedik rá a 2 tapéta. (ez esetben 2 plusz egy object falanként)
Kettő: Egy fal igazából két fél fal, és ha lefested akkor kicserélődik úgymond. Ez a valószínűbb. Szóval akkor egy darab fal máris 2 object.
Szóval! Ha csinálsz egy folyosót az inti közepére (szóval 2 db falat, az elejétől a végéig) az 10x2 azaz 20 db fal. Ami ugye a fentiek végett máris 40 object.
Szóval akkor van egy üres intink és egy folyosónk kb 280 objectből.
Ezért nem szeretem a 10x10 intiket. Nem lehet részletesen berendezni sajnos. Persze ez azért van hogy betöltsön az inti mindenkinek és nem azért, mert a fejlesztők szerint jajj milyen vicces lenne limitálni.
Ezek persze nem biztos infók, de szerintem valahogy így nézhet ki a rendszer.
Komplexebb intik elkészítésére ajánlom a 7x7-est. :/

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Cukro és Gerold
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.