Egy új lehetőség, mellyel elsősorban a szegény családoknak szeretnénk segíteni – Renthouse Corporation

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Egy új lehetőség, mellyel elsősorban a szegény családoknak szeretnénk segíteniRenthouse Corporation
Írta: Garrett Bradford | 2020.07.31.

2020.07.31.-én hivatalosan is megnyitotta kapuit az első ingatlan bérbeadó cég, a Renthouse Corporation. Pontosan hét darab ingatlannal indít az egész See Cityt lefedő vállalkozás. Ugyan a jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy inkább a Los Santosi illetve Red County lakóknak kedvez az új lehetőség, viszont a jövőben további ingatlanokat kívánunk felvásárolni és építeni San Fierroban is és környékén.

Bizonyára felmerült a kérdés Önben, hogy mivel az állam jelenleg is nagy erőkkel küzd az infláció ellen, ugyan miért érné meg nekünk egy ekkora beruházás? A válasz egyszerű: egyértelműen nem a profit a célunk. A hasznunk minimális, annak is a nagy részét visszaforgatjuk, hogy tudjunk terjeszkedni. Számtalan család, munkanélküli szenved a magas árak szinte már pofátlan emelkedése miatt és nincs lehetőségük kitörni az adósságukból, vagy épp az éhségből. Sajnos az utóbbinál az álam sem mutat semmiféle toleranciát, mivel a lopásra ezek nem mentségek. Reménykedünk, hogy később akár segélyszervezetek is nyílnak majd See Cityben, addigis viszont szeretnénk Mi segíteni talpra állni azoknak, akik segítségre szorulnak.

Megfizethető áron kínálunk házakat, lakásokat, garázsokat, farmokat. Ugyan törlesztő fizetésre nincs lehetőség, még mindig sokkal de sokkal olcsóbban juthatnak ingatlanhoz, mint bárhol máshol a városban. Eladó ingatlanjaink nincsenek és nem is lesznek, mivel a cég nem eladással, hanem bérbeadással foglalkozik, így az ezzel kapcsolatos kérdésekkel illetve ajánlatokkal felesleges minket keresni.

Természetesen nem csak a szegényebb lakosok számára nyitott ez a lehetőség, bárki bérelhet tőlünk bármit, de nyilván a gazdagabb réteg nem fog tőlünk bérelni, ha meg is veheti azt.

Érdemes gyakran fürkészni a weboldalunkat, hisz rengeteg nyereményjáték, akció és egyéb érdekesség várja az érdeklődőket!

Kapcsolat:

Weboldalunk: [kattintson ide]
E-mail: seerenthouse@gmail.com
TeamSpeak: ((VIP szobák -->)) Renthouse Corporation [CÉG] (Nyitvatartás állapota - Nyitva / Zárva)
Telefonszám: +38 761 120 182 265
Üzletünk: Los Santos, Market 17/B
Várjuk Önöket sok szeretettel!

Garrett Bradford
+ 38 761 120 182 265
Cégvezető, Ügyintéző
HetaziC.png
EDi8BNg.jpg

channes

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
385
185
24
Nem
V4 karakter
James F Brasco
LV karakter
Cristiano F Brasco
V2 karakter
---
profil-50x50.png

James F Brasco
Re: cikk címe

• Tetszik
Reactions: RageX

Armyn

Barangoló
Támogató
2020. 06. 10.
133
365
V4 karakter
Felipe Rivas
LV karakter
Theo Rowe
profil-50x50.png

Armyn
Re:
Renthouse Corporation.

Én szerintem ez egy jó kezdeményezés. Az árakat tekintve egy városházai munkát felvéve, 20 perc alatt meglehet keresni a bérleti díjat! Rengeteget tud segíteni az olyan játékosoknak, akiknek nincs annyi pénzük, hogy garázst/házat vásároljanak. Mint ahogy azt előttem is leírta channes, reménykedem, hogy nem fog hamar bezárni!

• Tetszik
Reactions: RageX
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.