Jelentkezés a Büntetés-végrehajtáshoz
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Székely Gergőnek hívnak. -
Hány éves vagy?
- 18. életévemet töltöttem januárban. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Naponta legalább 2 órát,azaz 120 percet,de a mostani helyzetre tekintve többszörösét is eltöltöm a szerveren egy nap. -
Hány játszott perced van a szerveren?
- Perpillanat 1276 játszott percem van. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- Több mint egy éve,de inkább a másik két szerveren voltam aktívabb. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Egyikben sem voltam még. -
Mi volt a távozásaid oka?
- -- -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Nem volt még. -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
(Jelentkezés feltétele)
- Természetesen rendelkezem mindkettővel. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/zAdxriD -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/o8Sfd9b -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Szeretném elkezdeni most már az életemet IG. Véleményem szerint nem egy kezdő frakció a BVI,viszont szerencsére rendelkezem annyi tapasztalattal hogy el tudjam látni a feladatomat. Mivel IRL is hasonló pályán képzelem el az életemet miért ne választanám ezt IG is? Szeretném megmutatni hogy habár kevés perccel rendelkezem el tudom végezni a feladatomat is és motivált vagyok eme témával kapcsolatban és gondolom nem hátrány ha kinyítok egy kicsit a jogszabályokhoz is. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Részemről nincsen. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Hector Winston -
Édesanyja leánykori neve:
- Annabelle Macray -
Születési helye, ideje:
- San Fierro 1992.01.02. -
Bejelentett lakcíme:
- Palomino Rose street 2/b -
Telefonszáma:
- 38761120169550 -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Fegyőr)
- Fegyőr -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Tisztelt BVI Parancsnoksága,kedves olvasók!
Hector Winston, becsületes férfi vagyok. Pár hete költöztem a városba,s rendelkezem területi tapasztalattal előző munkáimból kifolyólag.
Aktív,fitt és segítőkész munkatárs vagyok,remek,makulátlan életviteli formában élek a kisebb fiú testvérem jelenlétében Palomino Creek községben.
Remélem mihamarabb elkezdhetem önökkel a közös munkát,s bizonyíthatok maguknak hogy érett fiatal vagyok eme feladatra. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Hector Winstonnak hívnak, 1992. Január 2-án láttam meg a napvilágot San Fierro II. kerületi kórházában. Édesanyámmal Annabelle Macray Édesapám Gregory Winston és szeretett öcsém Donnie Winston. Az utóbbi három évben egyedül laktam az öcsémmel. Folyamatosan albérletből-albérletbe kellett cikáznunk. Szerencsére az utóbbi pár hónapban volt annyi félrerakott pénzünk hogy megvegyük egy kicsike falusi kertes házat. Középiskolai végzettségemet a San Fierroi Rendészeti Szakközépiskolában szereztem majd négy évet voltam a Las Venturasi különleges bevetési egységének zászlós tagja. Később egy kisebb baleset miatt le kellett szereljek majdnem egy év erejére. Ma arra a döntésre jutottam, hogy elértem azt a fizikális állapotot hogy ismét képes legyek nyeregbe ülni. Középfokú komplex Angol nyelvvizsgával és anyanyelvi szinten beszélem az Olaszt is. -
Aláírás:
Hector Winston
Hector Winston