Egy map arról mi számít forgalmas helynek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Sziasztok!
Ez az ötlet már régóta "fogalmazódik" bennem. A minap olvasgattam a PK-kat, ott botlottam ebbe az irományba: https://forum.see-game.com/threads/dylan-martinez-kayden-blye-azure.116696/

Nagyon sok esetben van az, hogy nem tudjuk jól megállapítani mi játékosok, mi számít forgalmas helynek. Ilyenkor gyakran fordulunk adminhoz, akár többhöz is, és itt elő szokott fordulni, hogy ütköznek a vélemények.

Ezért szeretném azt kérni, hogy Benett és Spinak üljenek össze, és alkossanak meg egy mapot, amin a forgalmas helyek vannak, "vonzáskörzetükkel" van bejelölve, így azok a játékosok akik arra folyamodnak hogy rabolni szeretnének, tudják hol szabad és hol nem.
Valamint az adminok a térkép alapján tudnák bírálni az ilyesfajta szituációkat.
Ha arról van map, hogy melyik illegális HQ merre található, ilyennek is kéne lennie.
Biztos jönni fog olyan komment hogy mg, és akkor direkt nem fog arra senki menni. Akkor HQ-s mappal mi a helyzet? Nem volt olyan eset hogy ez alapján, előzmény nélkül ment oda valaki valamelyikre PG-zni, FUN-olni?

Köszönöm hogy elolvastátok az ötletem. Remélem átláthatóságot adna egy ilyen map.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Teljesen hülyeségnek tartom, nincs 0,5mp eldönteni, hogy forgalmas-e a hely, ami a szabályzatba le is van írva, hogy hol nem kéne.

• Tetszik
Reactions: szabooka

Witches And Panthers

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
381
3 132
22
www.youtube.com
LV karakter
Derreck Alvarado
Alapjáraton fölösleges szabály ez a forgalmas hely, csak azért kellett bevezetni mert páran nincsenek azon a kapacitáson hogy normálisan tudjanak viselkedni egy roleplay szerveren. Az már csak ráadás hogy teljesen szubjektív megítélés alapján dől el hogy kinek mi számít forgalmasnak.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.