- 2019. 05. 13.
- 230
- 375
- 23
- V4 karakter
- Charles_Collins
- LV karakter
- Ivory_Hankins
- V2 karakter
- Harvey_Ainsley

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Nagy Bence 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 18 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 Napi hat-hét, de akár esetenként 10+ órát is a szerveren tudok tölteni. ( Igen, élettelennek tűnhetek de igazából nem vagyok az.
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 14.000perc környékén jelenleg 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 SeeCity Rendőrség (2015) Nemzeti Adó-és Vámhivatal (2017) Terror Elhárítási Központ(SeeMTA v2-Leader) 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 Rendőrségből sulikezdés miatt távoztam önszántamból , mivel nem jutott idő a játékra. NAV-ból úgyszintén suli miatt távoztam, illetve akkoriban elkezdtem működtetni a barátaimmal együtt egy ns taxi céget így a kettőt nem akartam egyszerre csinálni és a NAV lett az a frakció amit elengedtem. 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Igen használtam. Igor_Kalashnikov néven voltam megtalálható a szerveren. 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 〉
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 Igazából 2 kitiltásom volt csak az egyiket már nem naplózza az UCP mivel 2017-ben kaptam azt a bant. Igazából egy félreértésből, ami tisztázva lett és vissza is térhettem a szerverre.〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Régóta érdekel a BV szerveren való működése, és szeretném kipróbálni magam a frakció berkein belül. Szeretnék elsősorban bekerülni, majd elkezdeni egy amolyan frankó fegyőr RP-t aminek már régóta szeretnék részese lenni csak sajnos még nem adatott rá alkalmam. Szeretnék fejlődni a frakcióban, feljebb és feljebb haladni a ranglétrán amennyire csak lehet hogy elmondhassam hogy van tapasztalatom "börtön" RP téren is mivel szinte már minden lehetséges rendvédelmi frakciót megjártam RP pályafutásom alatt, kivéve a BV-t így egy új mérföldkő lenne és reményem szerint tanulhatnék/tapasztalhatnék valami újat. Nem utolsó sorban olyan helyet keresek, ahol kevesebb dara van és több helyet lehet szorítani a Roleplaynek igazságszolgáltatáson belül. 〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Természetesen rendelkezem TS-el, és működő mikrofonnal is. 〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Henry W Rollyns 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Amanda Rollyns 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈 1984.02.17 SeeCity 〉
Bejelentett lakcíme:
〈 SeeCity Jefferson Motel Room 4〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 387611079831 〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 〉