I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Varga Péter ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 24 ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ ~3800 ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/jP85Jl7 ~
[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~https://imgur.com/GObRlX2 ~
[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Régebótta RP-zek már, mindíg is szerettem Legális frakcióban dolgozni, mivel főleg a rendvédelem akció dús tud lenni és egy jó csapattal nagyon jókat lehet RP-zni. ~
[#7] Miért téged válasszunk?
~Jól tudok csapatban játszani, kreatív vagyok, valamilyen szinten jó szinész is. Nehezebb RP helyzetekben jól tudok reagálni, életszerűen.~
[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~Még az induláskor voltam Rendőrség/Swat, azóta nem. Sőt volt egy jó pár éves kihagyásom.~
[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~2-3 óra hossza napközben, munkától függő. Hétvégén többet, főleg megbeszélés tárgyát képezi. ~
[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Jó a problémamegoldó képességem, valamint jó vagyok az irányításban is. Gyorsan tanulok ellenben gyorsan tudok tanítani is. Rossz tolajdonságaim közé tartozik, hogy hirtelen haragú tudok lenni, főleg azzal, ha valaki indokolatlanul csinál nem szituációhoz illő dolgot. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Peter Varga ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 08.10.1990. ~
[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~https://imgur.com/a/CkXkXl6 ~
[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~Kissebb- és Nagyobb válallatok, cégcsoport forgalmi tevékenységének az ellenőrzése. Alkalmi fölülvizsgálat, áfacsalás kizárása. Import-Export áru VÁM kezelése. Ismeretlen származási hely esetén teljeskörű átvizsgálás, valamint kábítószer keresése az alosztály bevonásával. Feladatkörbe tartozik még a határok biztosítási, esetlegeses illegális tevékenység megakadályoza. Közúti kontroll a hatáskörön belül. A NAV álltal körözött személyek, adócsalók, kábítószer csembészek a bevetési alosztály hatásköre alá tartozó elfogása. ~
[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~San Fierro teljes vonzáskörzete. Beleértve a közutakat is. Ezen felül területileg kiterjed a cégekre, valamint az esetleges nyomozásokra. ~
[#6] Előző munkahelyei?
~ Rendőrség-Bevetési alosztály , Benzinszállító, Katasztrófavédelem. ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem vagyok büntetett előéletű ~
[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Egy közúti rutin igazoltatásnál, jelzem az előttem közlekedő gépjárműnek az igazoltatás szándékát, jelzem, hogy álljon félre. Protokol szerintem megközelítem a félreállított gépjárművet és miután a szabályzat szerint üdvözöltem a gépjárművezetőt, átadásra kérem az igazoló okmányokat, valamint az adott gépjármű forgalmi engedélyét, átvizsgálom a kötelező tartozékokat és szemügyre veszem, hogy az autó a műszaki vizsga ellenére valóban megfele-e a KRESZ-ben lévő előírásoknak, valamint a ellenőrzöm a Elsősegélyfelszerelés meglétét. Azonban, ha gyanús a személy, vagy a gépjármű, abban az esetben, ruházat valamint a gépjármű átvizsgálását indítványozom, szükség esetén előállítom jelen esetben a gyanusítottat. ~
[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Ambíciózus fiatal vagyok, szeretem a kihívásokat, jól tudok csapatban dolgozni. Tudásommal szeretném a NAV munkályát segíteni. ~
[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő ezköszt alkalmazunk, ha az adott személy nem tesz eleget kéréseinknek többszöri felszólításra sem, valamint menekülni próbál. Éles lőfegyver használata abban az esetben indokolt, ha az elkövető/igazoltatott személynél fegyver található, nem akar együttműködni és többszöri felszólításra sem teszi le a fegyvert, vagy esetleg tüzet nyit, akkor indokolt a lőfegyver használata. ~
[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~
Név: Peter Varga
Születési helye: Los Santos, 08.10.1990.
Anyja Neve: Henriett Gonzales
Iskolái: See Elementary school - 1998-2006
Michigan HighSchool 2006-2010
MIT University 2010-2015
Előző munkahelyeim:
Rendőrség
Katasztrófavédelem
MOL-Benzinszállító
Nyelvtudás:
Angol(C1)
Német(A2)~