Egon Pfeiffer -->Austin Kelley és Vito Hetz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Egon Pfeiffer

Panaszra tett személy InGame neve:
Austin Kelley és Vito Hetz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan lövöldözés,nem lőttem rájuk és nem is tudhatták hogy fegyveres vagyok és elkezdtek darálni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/h1ayhj

Megjegyzés:
Szeretném majd vissza igényelni ez miatt elvesztett cuccokat.

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
663
2 351
19
V4 karakter
vito_hetz
Cső.
Nem tudom mit számítottál, mikor végig nyomtál egy 5 ATM-et végig a fúrók mellet leszálva. Ezután mikor elkezdtünk üldözni, utána rá pár percre jött az erősítés autókereskedéshez ahol leszáltál, körülbelül 3 autóból lőttek az ott lévő TEK-esekre akik téged akartak elkapni. Szerintem egyértelmű hogy ezután te is megkapod a tűzparancsot és ugyan úgy kilettél lőve.
Arról nem beszélve, hogy körülbelül ~1 óra múlva fúrtatok halálotok után újra ATM-et.
Nem nektek lett már szólva emiatt?
Arra is kíváncsi volnék, hogy milyen cuccaid vesztek el ez végett, ha likvidálásra kerültél.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Szabályzat pontosan és érthetően fogalmaz:
-A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos.

↳ Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre.

Úgy kaptam tűzparancsot hogy meg se voltatok győződve hogy fegyveres vagyok. Meg egy golyót se lőttem ki. Szabályzat leírja csak akkor adható tűzparancs ha előtte az elkövető lőtt a rendvédelemre.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 889
14 729
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Nem tudom miért várod el, hogy a rendvédelem ölbe tett kézzel nézze végig ahogy végig fúrtok minden ATM-et. Miután a társaid vérengzésbe kezdtek, teljesen rendben van, hogy téged is ártalmatlanítani próbáltak. Tudták, hogy együtt vagytok. Egyik féltől sem várjuk el, hogy játszák a hülyét. Azt javaslom mielőtt panaszt nyitsz, próbáld beleképzelni magadat a másik oldal helyzetébe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.