Eemil Repo jelentkezése az S.G.h csapatba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

babenyac

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2021. 06. 11.
764
269
Szerbia, Óbecse
V4 karakter
aage kaas
LV karakter
Strahinja Jagodic
V2 karakter
Layla Mendes
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Andor vagyok, 17éves, és az IG nevem pedig Eemil Repo.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg, a lap írásakor, 87021 perccel rendelkezem, de ez nap mint nap növekszik.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy S.G.H adminsegéd feladata, az hogy a játékosok által feltett kisebb kérdésekre választ adjon, és segítsen nekik. Ezzel az adminok munkáját segítve.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék segíteni a játékosokon, illetve az adminok dolgát is segíteni ezzel. Rég óta szerettem volna már jelentkezni, de mivel nem voltam annyira aktív a szerveren, így ezt hanyagoltam, most lett egy kicsivel több időm, és így hogy adódott a lehetőség, kipróbálnám magam ebben a pozícióban.
Miért pont téged válasszunk?
Mivel egy segítőkész embernek gondolom magam, eléggé alaposan segítek az embereken, ha kell. Nem kapom fel a vizet hirtelen, és pozitívan állok a dolgokhoz.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Szerintem a heti 1500 perc teljesíthető lenne számomra, napi 2-3 óra meglenne, hétvégén is ennyi meglenne, lehet több is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Még régen voltam, de ez már nem látszik az UCP-n. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, sajnos voltam, nem is egyszer.. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Kedves, segítőkész, barátságos.
Negatív: Kicsit lusta, van mikor a dolgokat túlgondolom, nem mindig hiszem el a dolgokat, így szeretek utána járni, vagy kész bizonyítékot kérni.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen szeretnék, abban a pozícióban is kiszeretném magam próbálni, mivel mégis többet tud, mint egy S.G.H. Szeretnék a játékosokon még többet segíteni, nem csak annyival hogy kérdésekre válaszolok, mint az S.G.H.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szia! Köszöntelek a SeeMTA szerverén. Ez Magyarország legnagyobb szervere, ahol a második életedet tudok megélni. Körbemutatnám az alapokat, hogy könnyebben tudj elindulni, és eldönteni mit is szeretnél kezdeni a szerveren, a karaktereddel. Kis kezdő tőkével rendelkezel, ajánlom az URMA trans nevezetű munkát, ami annyit takar, hogy különboző helyekre(random) árukat kell szállíts. Majd miután összeszedtél itt némi pénzt, ajánlom a horgászást, illetve a fém keresést. Ezeket a hobby boltba tudod majd beszerezni, további kérdésekkel fordulj felém. További jó játékot kívánok!

Fleen

Újonc
2021. 01. 24.
42
66
V4 karakter
Killian Schreier
Szia, véleményem szerint a lap, az utolsó kérdést leszámítva egy mid-tier, nem lett túlgondolva, értendő ez legfőképp a pozitív tulajdonságaidra. A legutolsó pont, a szerver bemutatása, arról szól, hogy hogyan tud a játékos pénzt keresni, ami bennem elég nagy csalódottságot keltett személyszerint. Egy RolePlay szerver ne csak arról szóljon, hogy egy adott játékos teljesen arra van orientálódva, hogy hogyan lehet multimilliárdos, milyen munkát vegyen fel, és hol detektorozzon, hanem inkább az érdekelje, hogy milyen különböző szituációkat élhet át, milyen élethelyzetekbe csöppenhet bele, így én inkább arra fektetném a nagyobb hangsúlyt, hogy ezeket írjam le neki, a pénzkeresés csak egy másodlagos szempont véleményem szerint.

Sok sikert.

babenyac

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2021. 06. 11.
764
269
Szerbia, Óbecse
V4 karakter
aage kaas
LV karakter
Strahinja Jagodic
V2 karakter
Layla Mendes
Szia, köszönöm a válaszod.
Igen, így utólag visszaolvasva, persze hogy nem ez a cél, elfogadom, hibáztam hogy ezt irtam.. Nem tudom mennyire megengedett, a lap benyújtása után való változtatás a lapon, de ha lehetséges, élnék a lehetőséggel.
Szép délutánt, pacsi.

Fleen

Újonc
2021. 01. 24.
42
66
V4 karakter
Killian Schreier
Szia, köszönöm a válaszod.
Igen, így utólag visszaolvasva, persze hogy nem ez a cél, elfogadom, hibáztam hogy ezt irtam.. Nem tudom mennyire megengedett, a lap benyújtása után való változtatás a lapon, de ha lehetséges, élnék a lehetőséggel.
Szép délutánt, pacsi.
GMOD szerintem tud segíteni ebben a kérdésben, pozitívum, hogy felismerted a hibádat. Szép napot neked, csáó.

• Imádom
Reactions: babenyac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.