- 2021. 06. 11.
- 764
- 269
- V4 karakter
- aage kaas
- LV karakter
- Strahinja Jagodic
- V2 karakter
- Layla Mendes
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Andor vagyok, 17éves, és az IG nevem pedig Eemil Repo.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg, a lap írásakor, 87021 perccel rendelkezem, de ez nap mint nap növekszik.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy S.G.H adminsegéd feladata, az hogy a játékosok által feltett kisebb kérdésekre választ adjon, és segítsen nekik. Ezzel az adminok munkáját segítve.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék segíteni a játékosokon, illetve az adminok dolgát is segíteni ezzel. Rég óta szerettem volna már jelentkezni, de mivel nem voltam annyira aktív a szerveren, így ezt hanyagoltam, most lett egy kicsivel több időm, és így hogy adódott a lehetőség, kipróbálnám magam ebben a pozícióban.
Miért pont téged válasszunk?
Mivel egy segítőkész embernek gondolom magam, eléggé alaposan segítek az embereken, ha kell. Nem kapom fel a vizet hirtelen, és pozitívan állok a dolgokhoz.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Szerintem a heti 1500 perc teljesíthető lenne számomra, napi 2-3 óra meglenne, hétvégén is ennyi meglenne, lehet több is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Még régen voltam, de ez már nem látszik az UCP-n. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, sajnos voltam, nem is egyszer.. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Kedves, segítőkész, barátságos.
Negatív: Kicsit lusta, van mikor a dolgokat túlgondolom, nem mindig hiszem el a dolgokat, így szeretek utána járni, vagy kész bizonyítékot kérni.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen szeretnék, abban a pozícióban is kiszeretném magam próbálni, mivel mégis többet tud, mint egy S.G.H. Szeretnék a játékosokon még többet segíteni, nem csak annyival hogy kérdésekre válaszolok, mint az S.G.H.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szia! Köszöntelek a SeeMTA szerverén. Ez Magyarország legnagyobb szervere, ahol a második életedet tudok megélni. Körbemutatnám az alapokat, hogy könnyebben tudj elindulni, és eldönteni mit is szeretnél kezdeni a szerveren, a karaktereddel. Kis kezdő tőkével rendelkezel, ajánlom az URMA trans nevezetű munkát, ami annyit takar, hogy különboző helyekre(random) árukat kell szállíts. Majd miután összeszedtél itt némi pénzt, ajánlom a horgászást, illetve a fém keresést. Ezeket a hobby boltba tudod majd beszerezni, további kérdésekkel fordulj felém. További jó játékot kívánok!