Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges részletekbe menően fejtse ki gondolatait.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Edwin D Ross
Születési helye, ideje: 1998.03.03 San Fierro Medic Center
Bejelentett lakcíme: Los Santos International Park 12/b
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): Telefonszám: +38-76-528-2787 Seemail: EdwinDRoss11@seemail.com
Legmagasabb iskolai végzettsége: Diplomás orvosi gimnázium
Megszerzett szakmák, képzettségek: Orvos
Nyelvismeret: Magyar mint anyanyelv, Szerb mint nem anyanyelv, angol mint nem anyanyelv
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: A,B,C,C1,CE
Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Mert elég jó fizikummal rendelkezek, és szeretném a hazámat óvni.
Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Tűzforrás, Oxigén, Tüzelőanyag
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
A tűzoltók riassztása, majd a tűzoltok lekapcsolják elsőnek az áramot az épületben, majd SZIGORÚAN poroltóval kell oltani a tűzet.
Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
Első sorban is Tömlők, Védőfelszerelések, Vízforrás/tartály, Tömlőkhöz a szükséges dolgok, oxigén palack, egyéb eszközök....
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Elsősorban is biztonságossan megkel közelíteni a helységet, majd a társamnak meg kell néznem hogy eszméleténél van, hogyha tudom akkor kihúzom és eslő segélyt, nyújtok neki.
Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
Első sorban is a gázpalackot el kell tünteni minnél messzebb a tűzforrástól, majd utánna a gyermeket kell kimenteni, és utánna a tüzet eloltani./COLOR]
Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
Tanulmányok: Szakmai ismeretek megszerzése a tűzoltás, a mentési technikák és a tűzmegelőzés terén. Kézségek:
Kiváló fizikai állapot és állóképesség
Gyors döntéshozatal és problémamegoldás
Csapatmunka és kommunikációs készségek
Veszélyes anyagokkal kapcsolatos ismeretek
Elsősegélynyújtás és CPR
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Dánielnak hívnak, 14 éves vagyok és Szerbiában élek egy faluban. Suli mellet elég sok a szabadidőm így elég sokat tudok a szerveren aktív lenni. Továbbá szeretek RP-zni. A hobbim a Néptánc, és a biciklizés.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
51 919 percel rendelkezem.
Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-ről.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Mert szeretnék egy jó közösség tagja lenni, és kipórbálni valami más RP szerepeket is.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem voltam még csak illegálban, onnan CK-t kaptam.
Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
igen, mindkettővel.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2024.02.11
Aláírás: Edwin D Ross.
Utoljára szerkesztve: