Edward Hysi Jelentkezési lapja a Nemzeti Adó- és Vámhivtalhoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

At0as

Újonc
2020. 06. 11.
6
6
V4 karakter
Daniel Atlas
LV karakter
Daniel Atlas
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Zoltán ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 16 ~

[#3] Játszott perceid száma?
~közel 1000 játszott percem van[842]~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://i.imgur.com/C6eEBqh.png ~

[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://i.imgur.com/dt5Cn5Z.png ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel szeretem a Rendvédelmis Rp-ket,Szeretném Bövebben Megismerni A Nav-rpt.~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert úgy érzem hogy ideális lennék a feladatra. ~

[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~Még nem voltam rendvédelmis Szervezetben.~

[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Mindig változo de 2-3 Órát! ~

[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~Thomasz Zoltánnak Hívnak,Lassan 3 Éve rp-zek kisebb nagyobb kihagyásal. A hobbiaim Gördeszkázás,Szeretek haverokkal kimenni hülyülni,és mágnes horgászat,higgadt tipus vagyok és jó a türöképességem és nem zavar hogy ha kritizálnak ~

II. PARAGRAFUS
IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~Edward Hysi ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ New York,Medical Station.1999.02.14 ~

[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~https://i.imgur.com/6YJ4ss3.png https://i.imgur.com/KNTnpAU.png ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határellenőrzések tartása, cégek ellenőrzése, bejegyzése, határ védelme, járőrszolgálat teljesítése, adóügyek kezelése, egyéb Vám és Pénzügyőri feladatok ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Hatásköre egész San Andreas Állam területe, de leginkább San Fierro és a határ arra eső része. ~

[#7] Előző munkahelyei?
~ Nagykereskedés.Azért hagytam ott mert a fönököm nem fizette ki a teljes munkaidőme ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem voltam még szerencsére,és nem is akarok az lenni ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Egyből mikor félreállítom fontos hogy lerádiózzam hogy igazoltatok egy személyt tehát lerádiózom majd indulhat az igazoltatás. Először megaphoneon felszólítom majd ha megáll megvárom míg leállítja a motort és kiszáll.odamegyek az illetőhöz akit félre állítottam és bemutatkozok, ha van velem egy kolega átnézetem a csomagteret van e elsősegélycsomagja e ha nincs az pénzbüntetésben kell részesíteni,én elkérem az illetőtől az iratait persze ha vannak átnézem az iratokat ha átadta hogy érvényesek e vagy ha nemsokára lefog járni esetleg figyelmeztetem is az urat/hölgyet ha nincs akkor nyílván pénzbüntetésben részesül az illető,megnézem az MDC rendszerben nem e körözött a jármű vagy a személy esetleg.majd a végén az iratokat visszaadom elköszönök és mindenki megy a saját utjára.Én pedig lerádiózom hogy végeztem az igazoltatással ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Nem szükséges engem választani én csak azért szeretnék errre a pozícióra jelentkezni mivel van tapasztalatom, és szeretném kitölteni az üres helyet. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ 3.felszólítás után vagy ha esetleg a másik fél tüzet nyit a társam iletve a rendvédelem felé. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Edward Hysi-nek hívnak és 1999-ban születtem New York városában. Édesapám neve Phytoria Hysi míg édesanyámat nem ismertem, gazdag családban nőttem fel. Van egy Nővérem és egy öcsém. Általános iskolába Los Santos városába jártam ahol megtanultam angolul és németül, a középiskolát Németországban folytattam. Majd kaptam egy jó barátomtól Jackson Menendez-től egy német rendőrakademiára meghívót és kitűnő tanulmányi erdeményeket értem el. Rá egy évre letettem a "B" kategóriás jogosítványt. A rendőrakadémián megtanultam lőni, igazoltatni és a BTK-val is megismerkedtem. Utána egy német egyetemen folytattam a tanulmányaimat ahol 3 év után sikeresen lediplomáztam . Ezután nem tudtam elhelyezkedni a rendvédelmi szakmában ezért nagyker futárkodtam pár hónapig, de onnan kiléptem mivel nem jöttem ki a főnökséggel, és nem fizették ki a teljes órabérem. Utána hosszabb időre elhagytam a várost mivel a nagyapám betegeskedett Los Santosban. Fél éve élek újra a városban Az édes apámal és remélem sikerül elhelyekzednem a hivatásomban. Elkezdtem újra edzeni heti szinten sport tranigekre járni, hogy fejlesszem a technikáimat és időnként kimegyünk apámal lőni is. ~

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Edward Hysi !

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük amint tud, keressen fel egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Jack Styles

Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.