B
bErTaM4t3
Teljes neve:
< Eduardo V Velazquez>
Születési helye, ideje:
< See City, 1980.12.25. >
Édesanyja lánykori neve:
< Silvia F Puccecia >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas, Community street 1. >
Hány éve él a városban?:
< 5 éve lakom ebben a szép városban. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Azért szeretnék maguknál dolgozni, mert édesapánk autóversenyző volt, ezért sokszor kiskoromban segítettem neki bütykölgetni a kocsikat, illetve ha balesetet szenvedett, kijavítani a karosszériát. Ezenfelül családtagjaim is a cég tagja, és sokat meséltek a csapatról, és a munkahelyi körülményekről. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Szerintem azért lennék alkalmas a munkakör betöltésére, mert fizikailag termett vagyok rá, illetve nekem is apámhoz hasonlóan az életem az autókban teljesedik ki, és nem mellesleg a végzettségem is autószerelő. Amit még itt megemlítenék, az a csapatmunkában való dolgozásban, nagy tapasztalatom van. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen, sokat dolgoztam már szerelőként, de csak Los Santosban, itt még Las Venturasban nem volt, de ezen szeretnék változtatni, mert már hiányzik a szerelés. >
Előző munkahelye(i):
< Las venturas Taxi
Las Venturas Medical Service >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, természetesen rendelkezem a vezetői engedéllyel, és a kellő okmányokkal. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Eduardo V Velazquez >
Játszott perceid:
< 12.300 perc (Ennek 80% Frakcióban töltve) >
Eddigi frakcióid:
< Taxi, LVMS, és Redneck. Ezenfelül más frakcióban is voltam, de csak sima v3-on. >
Jelenlegi frakciód:
< Természetesen, nincsen frakcióm jelenleg. >
Mióta RP-zel?:
< 6éve Rp-zek, ebból 4éve a see szerverein, és 1éve itt nagy kihagyásokkal. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Azért szeretnék, mert szeretek RP szervereken játszani, és most, hogy egész nap unalomból áll, szeretnék a haverjaimmal játszani, akik szintén a frakció tagja. Illetve én mindig is a szerelő frakciókhoz vonzódtam, mert általában ott érett, kedves frakció tagok vannak. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Azért engem válaszszatok, mert szerintem elég érett srác vagyok, aki szeret a virtuális világban élni, és ha van valami feladat szívesen vállalom, terhelhető vagyok, akár a szerveren kívüli munkával is, és a szerveren is jártas vagyok, bár a perceim még nem biztos, hogy azt tükrözik, de rajta vagyok, hogy ezen változtassak. És ami még jó érv lehet magam mellett, az a tapasztalat, amit igaz, hogy nem LV-n szereztem szerelőben, de szerintem fontos, hogy BMS-be és FIX-be is voltam sokat V3on. De megemlíteném, hogy a negatívum magam mellett, az ha ti is megnézitek, van jailem, de ennek ellenére, szerintem komolyan bizonyítom, hogy érett vagyok a feladatra, és továbbra is bizonyítani fogom. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/TzHh2Ii
5x, ebből 2 ami egy éven belüli. >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/rl8mZfb, még egyszersem.>
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/tBEUtEm >
Voltál-e már szerelő?:
< Igen voltam már, de sajnos még itt LV-n nem volt rá lehetőségem, de V3on BMSben és FIXben is voltam összesen 1,5 évet. >
Mennyi idős vagy?:
< 17éves vagyok. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Itt LV-n 1éve, picit több mint egy. >
Használsz-e TS3-at?:
< Természetesen használok, rendszeresen beszélgetek TS-en barátaimmal. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Természetesen, igen, használok. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Sajnos, a jelenleg kialakult helyzetre tekintve 6-7 órákat is, de átlagban 5órát. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Inkább délután, és azon belül is, az esti órákban legfőképpen, hajnalig. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< A 2. lehetőséget tudom teljes mértékben teljesíteni. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziasztok, üdvözlök mindenkit aki esetleg olvassa a lapomat! A nevem Máté, 17éves vagyok. Rendszeresen sportoló fiú vagyok, pontosabban kosárlabdázom, illetve rendszeresen az edzőtermeket is látogatom. Szabadidőmben a barátnőmmel ütöm el az időm, de az sem kizárt, hogy a számítógép elött töltöm ezt. Érdeklődési körömben, a szimulátorok játszanak nagy szerepet, ezenbelül is a seemta. Ezért is vagyok itt, és írom a lapot. Sok-sok perc van a tapasztalataimba. Megemlíteném a tulajdonságaimat:
Jó:Terhelhető, aktív, csapatjátékos, kedves
Rossz: Bőbeszédű, szókimondó
Köszönöm, hogy elolvastad a lapom! Szép napot! >