[Trayvon Mathers helyett írom]
Helló. Nos. Akkor bele is kezdenék. Hisz feltételezem erre a pillanatra várt már jóideje.
Én úgy gondolom hogy a vádak egyáltalán nem alaptalanok. Hisz az érintett fél bőven tett azért hogy ezt feltételezzem róla.
Mint pl volt olyan húzása is hogy át nevezte a Twitch profilját "Trayvon Stúdióra" majd létrehozott magának egy teljesen újat. (atombaszo2000, atombaszo2005)
Gondolom azért mert az ő fiókja már tiltva volt nálunk és így nem tudta követni a streameket
Hozzá tenném ezt mind azután tette hogy már hetek óta tiltva volt nálam mindenhol ami szerintem sokat elmond.
Illetve a legfontosabb részt szintén kihagyta amit konkrétan a streamben is elmondtam.
A feltételezés legfőbb része az volt hogy ő már korábban is tett velünk ilyent. (Méghozzá a saját beismerése alapján.)
Ebből adódóan eléggé meglepő számomra hogy ezt most így kikéri magának a történtek után.
Illetve akár felhozhatnám azt is hogy mai napig ha bármit rakunk ki a fórumra. Azt mindig rögtön reakciózza. (Ilyen szinten követ minket)
Na de. Amit érdemes tudni az alap történetről az annyi hogy a panaszt tett illető jó ideig a team-ünk tagja volt és velünk streamelt illetve gamelt. (Hónapokon át. Tehát jól ismerjük.)
Végül volt közöttünk egy OOC nézeteltérés. Pontosabban volt egy csúnya húzása amivel én nem tudtam azonosulni. (Nem szeretnék itt nyilvánosan bele menni a részletekbe hisz nem ide való)
A lényeg annyi hogy megváltam tőle énis és a team is. Ráadásul még a frakcióból is kirakták.
Miszerint több ízben is minősítette a frakciót és a vezetőit is. De nyilván csak a hátuk mögött miközben a szemükben mindig helyeselt velük stb. (Szóval végül kirúgták és ezért engem hibáztatott. Ami látszik is a képén az OOC chaten)
Végösszegben ezekre a történtekre az volt a reakciója hogy TK-ra lőtte "Marcus Bernstein" járművét aki azóta már Daniel Mathers ugyebár.
Amit elöszőr IC próbált tagadni majd OOC beismerte hogy azért lőtte TKra mert "mad volt" a történtek miatt.
Marcus konkrétan csak azért ugrott be hozzá hogy vissza adja a széf kulcsát illetve elhozza onnan az autót.
Ő viszont folyamatosan rólam írkált az OOC chaten nem épp túl szép stílusban. Tovább szítva a tűzet miközben pont senki nem kérdezte a véleményét.
Érdekes módon már 1 éve stream-elek rendszeresen SeeMTA-t menetrend szerint konkrétan heti 4-5 alkalommal. Aminek ha picit utána számolunk akkor nem kevés idő ment el erre az elmúlt 1 évben.
Nyilván kaptam már minden féle kommentet. Viszont mégsem történt soha olyan hogy valaki oda jött volna indokolatlanul szét lőni a járműveket de főleg nem töbszöri alkalommal. (Ez nyilván személyes dolog)
Főleg úgy hogy amikor az 5 autóm szétlövése megtörtént akkor már kb 1 hónapja nem is streameltem. Tehát nem hiszem hogy bárkinek is a bögyébe lettem volna mint videós/streamer.
Az autókkal kapcsolatos problémák miatt természetesen hívtam admint. Viszont sajnos az adminok nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hisz a szerveren nincs vehicle damage log vagy bármi hasonló.
Ergo ezzel kapcsolatban nem kérhető számon senki. (De főleg akkor nem ha más accountról végzi ezt el vagy megbíz vele valakit)
Tehát sajnos jelenleg bárki megteheti hogy bemegy a garázsodba aztán TKra lővi az összes járműved minden IC előzmény nélkül. Még csak kérdőre sem fogják vonni érte az elkövetőt.
Őszinte leszek. Volt olyan pillanat amikor már énsem voltam benne biztos hogy ő áll-e a dolog mögött. Viszont mostanra már annyi dolog történt hogy teljesen egyértelmű számomra hogy igenis van köze a történtekhez.
(Hisz azok ellenlére hogy tiltva van streamről láthatóan valahogy mégis pont ott volt egy kamú profilról és videózott a megfelelő pillanatra várva. Ráadásul még csak utólag sem nézhette vissza. Mivel a streamjeink nem maradnak fent.)
Szerintem teljesen nyilvánvaló hogy mi történt. Ő többszöri alkalommal TKra lőtte vagy lövette az én és a barátaim járműveit mert mad volt. Én pedig ezt egy jó ideig ignoráltam és szándékosan nem beszéltem róla streamben sem hogy ne adjak neki teret.
Majd egyszer amikor egy RP-re készültünk élő adásban akkor szintén TKra lőtt minden járművet. Végül ott kifejtettem hogy eléggé gáz hogy ezt meg lehet tenni a SeeMTAn teljesen büntetlenül.
Viszont ha vissza nézzük a teljes streamet akkor azis látszik hogy hiába kérdezték a chaten hogy ki tette. Szandékosan nem neveztem meg. Hiába vagyok benne teljesen biztos.
Sőt. Konkrétan még nevettünk is azon a chat-el hogy vissza kéne venni mert a végén még ő fog rám PK-t rakni. Aztán még nekem jár a ban miközben ő az aki képtelen elengedni minket. Illetve folyamatos kárt okoz a számunkra.
Tehát amikor már sokadszorra lőtte TKra (ráadásul épp élő adásban RP közben) az autóim és a barátaimnak kellett miatta PPre illetve fixkártyára költeni csak hogy tudjuk használni az RPhez az autót. Na ekkor fakadtam ki és hangozott el a bizonyos "anyázós" mondat.
Lehetséges hogy túlzás volt a megfogalmazás. Habár eléggé erős kiforgatásnak érzem azt miszerint én le anyáztam őt.
Hisz egyáltalán nem hangzik el abban a bizonyos mondatban ilyen. Illetve nem olyan értelemben hangzott el ahogy az elő van adva. (Ez számomra határozottan kiforgatás kategória)
Magával a szituációval kapcsolatban ragáltam azt hogy bassza meg az anyját ez az egész és fixeljük meg a kocsit. Habár ebben a videóban nincs benne. De amúgy a további mondatomban is azt fejtegetem hogy mennyire gáz hogy egyáltalán ilyen megtörténhet és ráadásul már nem is az első eset stb stb.
Tehát egyértelműen magáról a helyzetről és annak kellemetlenségéről beszéltem illetve arra céloztam. Mivel nem szerettem volna ha a haver PP-t költ és megfixeli az autót. De láthatóan nem maradt más választásom hisz az RP-t sem akartam ezért kioffolni.
Szerintem a videókban is tökéletesen hallatszik hogy mennyire lehangoltak vagyunk attól hogy valaki ezt megteheti következmények nélkül és hogy ezzel semmit nem lehet kezdeni. Folyamatos károkat okoz embereknek illetve RP szituációk mennek rotyra ha pl nem fixeljük meg magunknak a kocsit.
Részemről nincs több hozzáfűznivaló a témához. Várom a bírálatot. Illetve az ügyintéző adminnal szívesen beszélek az esetről akár bővebben is TSen vagy DCn ha szükséges. Hisz a kiragadott részeken kívül eddig sem volt probléma számomra a kulturált kommunikációval.
Viszont ettől az embertől továbbra is teljes mértékben elzárkózom minden értelemben. Talán érthető okokból. Nagyjából ennyi. Szerintem mindent leírtam amit szerettem volna.
Beismerem hogy valamilyen szinten tényleg nem kellett volna még akkor sem ezt mondanom ha nem úgy gondoltam hisz mégis csak kiforgatható/félreérthető.
Ezenfelül. Ne feledjük. Amikor TKra lőtte a Marcus/Daniel autóját és beismerte OOC chaten akkor mi nem hívtunk admint mert nem akartunk problémát neki. Ettől függetlenül ő azóta is azon dolgozik hogy alánk tegyen.
Szóval ezekután nagyon remélem hogy ő is megkapja a büntetését azért hogy TKra lőtte Marcus/Daniel autóját. Hisz szerintem azis egy teljesen alapvető dolog hogy OOC nézeteltérést nem viszünkt át ICre. Viszont ő mégis megtette. Ráadásul 80as szinten ezt még teljesen elfogadhatónak is gondolja.
Történések időrendben:
Összeveszés és letiltás: 2023.11.26
Első szituáció - 1 autó TKra lövés: 2023.12.02 (Amit beismert)
Kamú profil gyártás: 2023.12.16 (atombaszo2005)
Második szituáció - 5 autó TKra lövés: 2024.01.21
Harmadik szituáció - 4 autó TKra lövés: 2024.02.04