Elfogadva Edgar Montreal (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dash

dashgod
2019. 01. 13.
196
853
V4 karakter
-
LV karakter
Grady Puckett
zoldlogo.png

Neved:
< Edgar Montreal >

A ban időpontja:
< 2021-05-13 00:17:32 >

A ban időtartama:
< 1 év >

Neve, aki bannolt:
< Farkas >

A ban oka:
< Admin ügy alatti DM, hanyag előrp rablásnál. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Előző kérelmem óta eltelt egy kis idő, továbbra is szeretnék játszani a szerveren. Köszi, ha megoldható. >

dash

dashgod
2019. 01. 13.
196
853
V4 karakter
-
LV karakter
Grady Puckett
Nagyjából annyi volt az egész, hogy elmentünk rabolni egy barátommal. Áldozatunkat beültettük a kocsiba, végül nem vettünk el semmit, utána ő civil létére gépkarabélyt ragadott és elkezdett ránk vadászni egy haverjával. Emerald parkolóháznál Joss Armstead lövést adott le, ezt követően megöltem, úgy gondoltuk hogy az anyóson lévő srácot nem öljük meg, hisz nem láttuk értelmét. Elvittük egy félreesőbb helyre, hogy szót értsünk vele. Pár percre rá Joss hívta Farkast, az egész adminügyet igazságtalannak éreztem. Ezt pontokba is foglalom - Farkas kijelentette, hogy ismeri Joss Armstead-et - Farkas valamilyen szinten felülbírálta Orit és Fannit, mindkettőjükkel beszéltünk és egyikük sem kötött bele az előrpbe (még az ügy előtt) - bizonyíték felett amit felmutattunk többször is elsiklottak, itt van amikor sikerült róla beszélni - [2021-05-13 00:11:34] [Output] : [ADMIN] Farkas: (( Én nem tudom ki lőtt, nem logolja a szerver. A videón nem látni azt aki lő. )) - a videó: https://streamable.com/gkfs1h, erre válaszul: https://streamable.com/mwtyjt (croppolt példány, véleményem szerint még fel sem tápászkodott a földről mikor a videója véget ért - Farkas eldöntötte, hogy én 90 percet fogok kapni, Luca pedig 75-öt (ugyanarra az indokra) ekkor durrant el az agyam és lőttem le Joss-t. Bocsi, ha valahol még homályos, csak 2 hónappal ezelőtt jobban össze tudtam volna szedni a gondolataimat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.