Sziasztok!
Először is a panasz DM felőli részére válaszolnék.
Mint ahogy ezt már kitaláltad, bérgyilkosság történt. Ennek során engem felbéreltek (korábbi hozzászólásokból látom OOC rájöttél,hogy ki volt,így az anonimitást hanyagolom a továbbiakban) a te meggyilkolásodra. Ez a személy tehát Isparomil Sultanovich volt.
https://imgur.com/a/g8sbS1L https://imgur.com/a/CnFcrwM
Ezek után meg is kezdtük az akciót. Bementünk a kaszinóba hárman.(Közben két ember autóban ülve várt a kaszinó előtt,ha esetleg hirtelen kifutnál , nehogy elvesszünk.) Oda is mentem hozzád a személyleírás alapján. (Kockás ing,piros sapka,szemüveg)
Miután megtaláltalak azonnal elkezdtünk a környékre vegyülni. Én megszólítottalak, a többiek statisztát játszottak. Próbáltam veled IC spanolgatni, kevesebb sikerrel.
https://imgur.com/a/R3WlTtz
Ekkor távoztatok a helyről, BMS-hez mentetek. Ott kintről vártunk. Közben egyébként a felbérlőm érdeklődött is telefonon ,pont erről csináltam egy screenshotot.
https://imgur.com/a/X0MGzOb
Végül pedig követtünk,majd Palominoban megálltatok. Az volt a szándékom, hogy esetleg el tudjalak csalni valami sikátorba, ezért is nem öltünk meg a kaszinóban, illetve nem öltünk meg BMS-nél, viszont lehetetlennek tűnt, hiszen nem igen sikerült baráti viszonyt kialakítanom veled IC, így a legjobb megoldásnak a Palominoban való gyilkosságot találtam.
https://imgur.com/a/4M5f5hs
Ezután egyébként felhívtam a felbérlőmet,közöltem vele az akció sikerességét, és a hullád elhelyezkedését. (Erről sajnos nincs screenshot,de tudok róla logot küldeni,de nem hiszem,hogy lényeges.)
Tehát,amivel te engem vádolsz az ok nélküli gyilkosság. Nem egészen értem, hiszen Te is elismered, hogy engem felbéreltek, azaz rendelkezem nyomós indokkal a meggyilkolásodra. Az már más kérdés, hogy az én bérlőm esetleg nem rendelkezett elég nyomós indokkal a te megöletésedre, azonban ebben az esetben rá kell panaszt tenned, hiszen ő követett el szabálytalanságot a felbérlésemmel, nem pedig én. Engem abszolút nem érint, hogy te ATM-et raboltál, minek köszönhetően, milyen szituációban voltál festékes, én csupán egy parancsot teljesítettem, a szerver szabályzatait betartva. Amennyiben továbbra is úgy gondolod ,hogy ok nélkül lettél megölve, a bérlőmre tegyél panaszt,akinek mostmár tudod is a nevét,hiszen kiderítetted valahonnan. (Normál eseetben nyilván nem mondanám el,csupán az adminnak, aki utánanézne a dolgoknak az RK elkerülése végett.)
Térjünk át a szintemre, illetve a karakterelőzményemre, frakciónélküliségemre, illetve a "" Nincs bérgyilkos RP a szerveren tudtommal" állításodra.
Nos, először is azért ilyen kicsi a szintem, mivel játékperceim nagy részét nem ezen a szerveren, hanem ennek a szervernek a régi, SAMP-on működő változatán játszottam, itt viszonylag keveset játszottam, habár ez egyáltalán nem befolyásoló tényező ,semmilyen szabály nem ír elő minimális szintet, avagy játékpercet egy adott szituáció lejátszásához sem. Ugyanez vonatkozik a frakciónélküliségemre, avagy a karakterem civil létére. Azért, mert a karakterem nincsen benne scriptileg egyetlen illegális frakcióban sem, nem szenvedek el semmiféle illegális élet felőli korlátozást.(Nyilván ,amihez scriptileg szükséges benne lennem egy illegális frakcióban,azt igen), viszont a szabályzat sehol sem tiltja, hogy megfelelő karakterelőzménnyel, megfelelő tulajdonságokkal, megfelelő kapcsolatokkal civilként, frakció nélküli, akár egy script nélküli illegális szervezet keretében illegális karaktert RP-zzek. Ha nem hiszed el, hogy ez így van, olvasd végig a szerverszabályzatot, és másold be nekem azt a pontot, ami az ellenkezőjéről tanuskodik.
Tehát, hogy konkretizáljuk a dolgokat. Ez az egész nem egy tegnap esti " hé fiúk, bérgyilkoljunk már egyet,mert unatkozom" jellegű, két soros RP-t ,néhány /me-t tartalmazó RP volt. Ahogy a többiek említették ,ezen a szerveren hosszabb ideje (merek saccolni háromnegyed-1 éve) ilyen, és ehhez hasonló illegális szolgáltatásokat vállalok/vállalunk, számtalan sikeres ,néhány kevésbé sikeres akcióval a hátunk mögött.
Karaktereinknek megvan a háttértörténete, előzménye, pozitív tulajdonságai, hátrányai és egyaránt félelmei, nem vakkmerő , érezelem és lelkiismeret-furdalás-mentes ,terminátor gyilkológépeket RP-zünk. Erről volt nyitva egy topic is(a család,illetve főként karakterem történetéről) az előző fórumon,viszont jelenleg az ugye elveszett, megkeresése, még folyamatban van, egyelőre sajnos sikertelenül. Az RP előzményekről azonban bármikor fel tudok tölteni kb 7 ezer képet, amelyek mind karaktereink előzményeit,történetét mutatja be, mégis hogyan jutottunk oda, hogy pénzért embereket gyilkoljunk. (ezek a képek ennek a szervernek a SAMP-os, régi ,előző verzióján készültek, tehát elég régóta működik ez a dolog.) Továbbá természetesen tudok küldeni képeket az elmúlt kb. 1 évből a sikeres akcióinkról szintén referenciaként ,hogy nem egy légből kapott ötlet volt.
Szubjektív véleményem szerint egy ilyen bérgyilkosrendszer azzal ellentétesen ,hogy "generálja a DM-et" , pont az ellenkező hatást fejti ki,hiszen így nem válik minden egyes ember, akinek van valami oka megölni valakit gyilkossá, hanem a piszkos munkát inkább egy harmadik féllel végezteti el. A való életből kiindulva, (sajnos) a megfelelő egzisztenciával rendelkező viszonylag átlag emberek( tehát nem politikai összeesküvés-elméletekre,stb. gondolok) szintén nem válnak gyilkossá, hanem felbérelnek valakit, ezzel csökkentve számukra a lebukás veszélyét, illetve elkerülve a mentális ,lelki teher egy részét.
Köszönöm szépen,hogy végig olvastad/olvastátok ,és remélem, hogy most már érted, hogy én és társaim nem követtünk el szabálytalanságot. Ismét felhívom a figyelmed, hogyha úgy gondolod ,hogy felbérlőnknek nem volt elég nyomós oka/ NonRP-s körülmények között(MG-vel, halál után,RK céllal,stb) bérelt fel engem a meggyilkolásodra, abban az esetben nyiss RÁ egy külön panaszkönyvet, hiszen nem én/mi követtünk el a szabálytalanságot.