Teljes Név
【 Steven Agger 】
Születési helye, ideje
【 Los Santos, 2001.04.26 】
Telefonszám
【 +38-77-389-6026】
Személyigazolvány másolata
Személyigazolvány
Jogosítvány másolata
Jogosítvány
Melyik szolgáltatásunkra szeretne jelentkezni
【 Személyszállítás 】
Van-e bármilyen tapasztalata a megjelölt munkakörrel kapcsolatban?
【 Pár napig saját személyszállító cégem volt. 】
Dolgozott-e hasonló vállalatnál? Ha igen, hol:
【 Sajátban. 】
Tud-e csapatmunkában dolgozni?
【 Persze! Igényelem is.】
Kérem jellemezze magát pár normális, kerek mondatban
【 Úgy gondolom, hogy egy jópofa, humoros fickó vagyok. Szeretek beszélgetést kezdeményezni, érdeklődően figyelem mit mondanak nekem. Az estek többségében pozitív visszajelzést kapok. 】
Hány éves vagy:
【 23】
UCP Előéletről kép csatolása
UCP Előélet
Eddigi névváltoztatásaidról készült kép
Névváltoztatások
Játszott perced SeeMTA V4-en
【 13199 】
Használsz-e Discord alkalmazást?
【 Igen】
Írj magadról 3 - 3 jó és rossz tulajdonságot
【 Rossz: az elején valószínüleg izgulós leszek. Ez nem tulajdonság, de jó ha tudják, hogy az rp-zést nem olyan rég kezdtem, szóval nyilván vannak hiányosságaim benne, de igyekszem fejlődni. Proli humorom van, de mára már megtanultam kezelni. Jó:lelkes vagyok, főleg most e munka kapcsán, bele rakom az energiát a dolgokba, kellemes társaság vagyok. Itt még meg szeretném ragadni a szót, és elmagyarázni azt az OOC minősítést, mert valószínüleg az én szemem jobban szúrja, mint a magukét. Nos egy szintén kezdő barátommal detektoroztunk éppen, mikor jött egy banda és ki szerettek volna rabolni. Ez volt az első ilyen helyzetünk, így nem volt pontos fogalmunk arról, hogy mit hogyan kell. A banda OOC emiatt elkezdett minket szapulni, így én azt a megjegyzést tettem, hogy ez a viselkedés részükről szánalmas(nyílván ezt is ooc). Hívták az admint, kaptam a bant. Nem vagyok egy viselkedni nem tudó kisgyerek, ezért is szerettem volna ezt tisztázni. Nem vagyok az a kúrvaanyázó fajta.】
Jelentkezési lap beküldésével elfogadom a jelentkezési feltételeket, vállalat szabályzatait betartom!
Jelentkező Aláírása:
Agger
Agger