- 2021. 01. 18.
- 25
- 31
- V4 karakter
- Besim Ibrahim
- LV karakter
- John Merlin
=== IC ===
Teljes név:
[Besim Ibrahim]
Születési helye,ideje:
[San Fiero, 1997.11.04.]
Anyja leánykori neve:
[Fatma Yılmaz]
Jelentkező telefonszáma:
[+38-76-646-7177]
Jelentkező személyigazolvány másolata:
[ ]
Jelentkező jogosítványának másolata:
[ ]
Melyik szolgáltatásunkra szeretne jelentkezni:
[ Autómentés ]
Van-e bármilyen tapasztalata a személyszállítással vagy vontatással kapcsolatban?
[ Igen, de sajnos az csak személyszállító cég volt. ]
Dolgozott már hasonló vállalatoknál? Ha igen, hol:
[Rádió taxi]
Tud-e csapatmunkában dolgozni?
[ Igen ]
Kérem jellemezze magát 10 mondatban:
[Török származású, de keresztény családból származom. Szüleim és nagyszüleim mindig is a kedves hozzáállásra neveltek. Szeretek emberekkel kommunikálni. Kiskorom óta erősen vonzanak az autók. Szeretek közösséghez tartozni, ahol egyfajta otthonra lelhetek. Tisztelettel fordulok minden velem szembejövőhöz, senkit se nézek ki. Egyesek sajnos kitudják belőlem hozni az ideget, egyfajta önvédelmi reakcióként sajnos tudok szóval rondítani másokat, ehhez túl kell menjenek egy határon, többségében tartom magam. A céljaim eléréséért elég határozattan tudok küzdeni. Örömmel segíteném a lakosságot effajta szolgáltatásom végzésével. Szeretek másoknak segíteni, akár munkával, akár pénzzel, járművel. ]
=== OOC ===
Hány éves vagy?
[16]
UCP Előéletről a kép:
[ ]
Mennyi játszott perced van a SeeMTA V4 szerverén?
[24610]
Használsz-e Discord alkalmazást?
[Igen]
Írj magadról 3 - 3 jó és rossz tulajdonságot:
[Szeretek a Seen játszani, emiatt mikor ráérek és van kedvem sok időt tudok belefektetni. RP-re nyitott vagyok mindig, ha van lehetőségem rá mindig élek vele. Eléggé rátudok feszülni ezekre a cégekre, azaz ha messze vagyok a géptől is folyamatosan figyelem az újulásokat és fejleményeket. 2021-ben sikeresen összehoztam egy örök bant, ezt persze 1 év után korrigáltuk. Iskolaidőben és elfoglaltabb időszakomban nem annyira érek rá, hogy hétköznap és akár hétvégén annyit játszak, ettől függetlenül tudok bele időt fektetni. Szóbeli megbeszélésekben nem gyakran tudok részt venni több ok végett. ]
Jelentkező aláírása:
Besim Ibrahim
Besim Ibrahim