=== IC ===
Teljes név:
Anton Martinez
Születési helye,ideje:
1999.04.15. - Culiacán
Anyja leánykori neve:
Sofia Gualadena
Jelentkező telefonszáma:
+38-76-309-5492
Jelentkező személyigazolvány másolata:
Jelentkező jogosítványának másolata:
Melyik szolgáltatásunkra szeretne jelentkezni:
Autómentés
Van-e bármilyen tapasztalata a személyszállítással vagy vontatással kapcsolatban?
Nem
Dolgozott már hasonló vállalatoknál? Ha igen, hol:
Nem dolgoztam még.
Tud-e csapatmunkában dolgozni?
Igen
Kérem jellemezze magát 10 mondatban:
A munka mindig is közel állt hozzám, mivel már kisgyermek koromtól kezdve dolgoznom kellett, hogy segítsek a szüleimnek a megélhetésünket előteremteni. A rám bízott feladatokat lelkiismeretesen végzem el. Eddig minden munkahelyemen azon voltam, hogy kiemelkedő teljesítményt érjek el. Szeretek csapatban dolgozni és másokkal együtt, megoldani a feladatokat. Nem esik nehezemre a feletteseim utasításainak eleget tenni. Ha egy cég, vagy eszköz nem az én tulajdonomban van, akkor is sajátomként tudok rá tekinteni és ennek megfelelően óvom, vigyázok rá és megbecsülöm annak értékét. A korábbi munkahelyeimen mindig jól kijöttem a kollégáimmal, nem volt rám panasz. Lojális vagyok a munkáltatóimhoz. Szeretek másokon segíteni, ezért is szeretnék autómentő lenni, illetve szeretek vezetni is.
=== OOC ===
Hány éves vagy?
25
UCP Előéletről a kép:
Mennyi játszott perced van a SeeMTA V4 szerverén?
5 254 perc
Használsz-e Discord alkalmazást?
Ha szükség van rá akkor igen
Írj magadról 3 - 3 jó és rossz tulajdonságot:
Jó: 1.Könnyen szót értek másokkal. 2.Nem szeretek vitatkozni, beleállni felesleges dolgokba. 3.Jól tűröm a kritikát.
Rossz: 1. Nem feltétlen szeretek beszélni személyesebb dolgokról akárkivel. 2. Ha valamibe nagyon belemerülök hajlamos vagyok csendesebbé válni. 3. Van hogy nagyon fárasztó vicceim vannak
Jelentkező aláírása:
Anton Martinez
Anton Martinez