- 2023. 06. 25.
- 23
- 33
- 18
- V4 karakter
- Isak Nordvik
- LV karakter
- Marquez Selena
- V2 karakter
- Flavio Brassco.
=== IC ===
Teljes név:
Amadeo Nelson
Születési helye,ideje:
Toronto, 1999.07.18.
Anyja leánykori neve:
Emilia Wader
Jelentkező telefonszáma:
+38-76-397-1983
Jelentkező személyigazolvány másolata:
Jelentkező jogosítványának másolata:
Melyik szolgáltatásunkra szeretne jelentkezni:
Személyszállítás
Van-e bármilyen tapasztalata a személyszállítással vagy vontatással kapcsolatban?
Igen
Dolgozott már hasonló vállalatoknál? Ha igen, hol:
Saját cégem, Nelson Solutions.
Tud-e csapatmunkában dolgozni?
Igen
Kérem jellemezze magát 10 mondatban:
Jól ismerem a város minden zegzugát, így gyorsan és hatékonyan juttatom el az utasokat a céljukhoz. Kiváló kommunikációs készségeim vannak, így könnyen megtalálom a közös hangot az utasokkal. Türelmes és figyelmes vagyok, ami segít a stresszes helyzetek kezelésében és az udvarias kiszolgálásban. Precízen betartom a közlekedési szabályokat, biztosítva ezzel az utasok biztonságát. Megbízható és pontos vagyok, így az utasok mindig időben érkeznek a célállomásra. Rugalmas vagyok az utasok igényeivel szemben, legyen szó útvonalról vagy megállókról. Jó probléma-megoldó készségeim vannak, így váratlan helyzetekben is gyorsan találok megoldást. Tiszta és rendezett autóval várom az utasokat, hogy kényelmesen utazhassanak. Mindig udvarias és barátságos vagyok, így az utasok szívesen választanak újra. Alkalmazkodóképes vagyok a különböző utazási igényekhez, például segítek csomagokkal vagy ajánlok helyi látványosságokat.
=== OOC ===
Hány éves vagy?
18
UCP Előéletről a kép:
Mennyi játszott perced van a SeeMTA V4 szerverén?
75819
Használsz-e Discord alkalmazást?
Természetesen. janiinfinite néven megtalálható vagyok.
Írj magadról 3 - 3 jó és rossz tulajdonságot:
Jó tulajdonságaim: segítőkészség, céltudatosság, megelőzőképesség. Rossz tulajdonságaim: türelmetlenség, panaszkodás, kritikusság
Jelentkező aláírása:
Amadeo Nelson
Amadeo Nelson