- 2024. 09. 29.
- 2
- 0
- V4 karakter
- Aahil Abdualla
Teljes Név
【 Aahil Abdualla 】
Születési helye, ideje
【 1980.08.10 Szaud Arábia Dzsidda 】
Telefonszám
【 +38-77-418-5206 】
Személyigazolvány másolata
Jogosítvány másolata
Melyik szolgáltatásunkra szeretne jelentkezni
【 Autómentés 】
Van-e bármilyen tapasztalata a megjelölt munkakörrel kapcsolatban?
【 Igen 】
Dolgozott-e hasonló vállalatnál? Ha igen, hol:
【 Igen, saját cégemnél 】
Tud-e csapatmunkában dolgozni?
【 Igen 】
Kérem jellemezze magát pár normális, kerek mondatban
【 Én Dzsiddába születtem, 18 éves koromig segítettem a szüleimnek. 18 éves koromtól elkezdtem tanulni Rendőrnek, de sajnálatos módon nem vettek fel az egyetemre. 20 évesen nagyon elkezdett érdekelni a mezőgazdaság, emiadt vett nekem apum egy földet és gazdálkodtam rajta. 23 évesen Elkezdődött a Iraki Háború, sajna a családomat elveszítettem, csak én maradtam a családból. 24 évesen (2004.09.10) elterveztem hogy itt hagyam az országot, de sajna nem sikerült, mert el raboltak furcsa emberek, 24 évesen (2004.11.10) megszöktem a rablóimtól, és fellopakodtam egy utas szállító belsejébe, ami Németországba tartott. 24 évesen (2004.11.11) Megérkeztem Németországba, és 6 hónapon keresztül hajléktalan voltam, és kerestem magamnak munkát hogy eltudjak utazni Amerikába. 26 évesen(2006.09.12) megvettem az életem első repülőjegyét legális módszerrel, lefoglaltam magamnak egy jegyet Floridába. 27 évesen Floridában elkezdtem rendesen dolgozni, megpróbáltam megint elvégezni az egyetemet, de sikerült, emiadt úgy gondoltam hogy minél elöbb egy közlekedő eszközt vegyek magamnak és elutazzak Los Santosba. 30 évesen megtudtam magamnak venni az első Új Gépjármúvemet, és a célirány Los Santos volt, rengeteg probléma volt az autoval, rengetegszer volt trailerezve. 30 Évesen San Diegoban elkezdtem dolgozni egy furcsa emberrel aki rendesen tudott nekem fizetni, de sajna mint kiderült bűnözö volt, emiadt a rendőrség bevittek, kihalgattak engemet, és bűnösnek találtak titulálni. 44 évesen (14 Éven Keresztül volt a letőltendőm) San Diego Börtönéből kiszabadulva, elkezdtem újra munkát keresni, találtam is egyet ami Los Santosban található, egy kedves hölgy vette fel a telefont, csak annyi volt a dolgom hogy Farmokat kell Tisztán Tartani, 2024.09.03-Tól SouthFork Ranch Dolgozoja lettem. 】
Hány éves vagy:
【 22 】
UCP Előéletről kép csatolása
Eddigi névváltoztatásaidról készült kép
Használsz-e Discord alkalmazást?
【 Igen 】
Írj magadról 3 - 3 jó és rossz tulajdonságot
【 Jó tulajdonság: Jó szívű vagyok, Segítőkész, Barátságos
Rossz Tulajdonságok: Lusta szoktam lenni, Forrófejű, Nem mindig értek egyet 】
Jelentkezési lap beküldésével elfogadom a jelentkezési feltételeket, vállalat szabályzatait betartom!
Jelentkező Aláírása:
Aahil Abdualla
Aahil Abdualla
Utoljára szerkesztve: