East Side Rollin 90s Neighborhood Crip

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zet

Újonc
2020. 01. 23.
57
142
V4 karakter
Ornell Hubbard
LV karakter
-
V2 karakter
Aaron Navarra
Az East Side Rollin 90s Neighborhood Crip, más néven Rich Rollin Naybors, Foolie Nineties és R90NHC az egyik legnagyobb Crip setnek nyílváníthatunk a többi mellett. Ez nem volt sosem egy űber nagy titok, de a bandát egykor Harlow Go Gettaznak hívták, a 90-es években. Egy korosabb droghálózat Harlowban. Óriási befolyást gyakoroltak a környéken működő Crip kúltúrát képviselő bandákra nézve, rengeteg szempontból.
c7641297c6325ffb24b053a61981cd73.gif
Már ekkoris, mint mindig, a pénz irányította ezeket a környékeket és az utcákon versengő embereket és ennek a magját ez a banda meg is ragadta és eszméletlen szintekre emelték a lécet, amikor a pénzről volt szó.
c40c674a9d40f6fd77ae7e09355288aa.png
A rivalizálás náluk a mai napig megtartotta a fanatikáját, hisz a saját bandájuknak élnek és az aznapnak, ebből egyszer sem engedtek. A R90NHC nem áll szövetségben, vagy bármiféle pozitív kapcsolatban más bandákkal, teljes mértékben loyálisak és zárkózottak más bandákkal, banda tagokkal szemben, sőt kimondottan agresszívak.

A bandatagok főleg kábitószer-kereskedelemmel, prostitúcióval, stb. foglalkoznak, és a gyilkosságoktól sem riadnak vissza.Egy nagyon bonyolult kommunikációs rendszert alakítottak ki, amelyben kézjelekkel, graffitikkel vagy akár az öltözködésükkel is képesek üzenni. Utcai név választásnál gyakran választanak olyan nevet amiben a c betű szerepel, sokszor külön is jelzik ezt.A Crips szokások közé tartozik még az úgy nevezett C-Walk, de mostmár felléptek az új generációs szokásaik.
A bandán belül, egyedi becenevek 'nickek' vannak, amiket vagy tulajdonság alapján kapnak, vagy nevükből adódoan kapnak, meg előfórdul, hogy csak ugy kapják banda társaiktól.

Insignia: Megfigyelhetők a különféle csapatok márkás ruházatában, mint bármely más LA banda. A legendás kék szín még mostanáig is fellelhető a legtöbbet viselt ruhák között. Olyan csapatok merch-ét hordják, mint a Los Angeles Dodgers, amely a Delaware Avenue-t, a Texas Rangers a Tray/3x-ot, a Washington Nationals a West Side-ot vagy a Cleveland Indians-t.
5fdf93167c358a7e8d4bc5ad60446f8a.jpg

TAGOK: Több személy is local szerepet játszik a banda mindennapjaiban, akikre ha külön-külön kikéne térnünk akkor lemenne a nap.
Viszont ne felejtsük el a Net Bangint, a net bangin egyre elterjedtebb, több tini igy szégyeniti le egymást vagyis az ellenfél settet.
A környéki közösségből gyakran kitüznek úgymond katonákat, akikkel felveszik a harcot a rendőrség és ellenséges bűnszervezetek ellen is. A bandatagok között ma már ugyanúgy megfellelhetők afro-amerikaiak, mint hispán származású fiatalok is egybevéve.

Terveim: Minnél feljebb épiteni a frakciót, és több lehetőséget adni a játékosoknak, meg hogy legyen egy összetartó közösség. Megismertetni másokkal is ezt a fajta RP-t, feljebb húzni a frakciót és hogy egy élménnyel legyenek itt (vagy) hagyjanak a hátuk mögött. Folyamatosan vezetnénk a fórum topicot, élményképekkel, karaktertörténetekkel, és ugyebár majd egy kis bevezetőt is csinálnék akik nem tudják, hogy hogyan közelítsenek egy bandához.

OOC: Tamásnak hívnak, Erdélyben lakom egy város melletti kis falúban, 19 éves vagyok. Rendszeresen eljárók dolgozni egy szervízbe. Hobbim igazából a foci, hétvégénként meg haverokkal elszoktam menni bulizni vagy akár csak így összeülni valahol. Játszottam már elég sok MTA szerveren, és úgy gondolom, hogy-e részben is szereztem elég sok tapasztalatot az évek során.

Utoljára szerkesztve:

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
802
1 350
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó. Hát őszintén, nem tudom erre mit is lehetne reagálni. Van két kép, egy videó és egy kis történet. Tervek a jövőre, vagy ilyesmi? Mik lennének az elképzeléseid a frakcióval? Hogyan építenéd fel?

• Tetszik
Reactions: zet

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
802
1 350
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Szia. Visszatérőként olvasom a pályázatod. A bővített részek hemzsegnek az alapvető helyesírási hibáktól. Ezeket szerintem mindenképp korrigáld

• Tetszik

Bence

Az év legmeghatározóbb személye | 2022
Very Important Person
2019. 01. 07.
4 815
2 675
Elfogadva.
Várlak a napokban TeamSpeak-en, hogy megbeszéljük a részleteket.
Helyezhető!

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.