Elutasítva Eagor Kiall - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szatmaribaby

Újonc
2021. 04. 19.
56
94
19
V4 karakter
sal frutos 🇲🇽
zoldlogo.png

Neved:
< Eagor Kiall >

A ban időpontja:
< 2021-10-22 22:38:09 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Ori >

A ban oka:
< Súlyos NonRP, el?élet >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló, azért szeretnék UnBant kérelmezni, mivel ismét megjött a kedvem játszani a szerveren, illetve a bannom SZERINTEM jogtalan volt, mivel ez az egész incidens úgy történt, hogy én felléptem a szerverre amikor lejárt a bannom és leültem az unbannért kapott 180 perc AJ-emet. Amikor lejárt a jailem épp Discordon beszélgettem pár ismerősömmel és ők nagyon nyafogtak hogy hívjam rájuk a rendőröket, mivel fegyver volt náluk és üldöztetni akarták magukat. Jó belátom hibáztam, de nem is nagyon a lényeg, hanem hogy Ori odagetelt engem amikor a haveromékat elkapták a PD-sek és a haverom lelőtt pár PD-st és Ori-t Adminügy közben, miközben ÉN semmit sem csináltam, csak álltam egy helyben mit sem tudva hogy mi történik. Ekkor az Ori egyből ki bannolt mindhármunkat instant( engem illetve a két lúdast, akik üldöztették magukat. ) olyan indokkal engem is, hogy Súlyos NONRP illetve előélet miatt, miközben csak két bannom volt, abból egy az hogy adjam le a frakciós itemeket a másik meg az előző bannom, amire kaptam UB-t, illetve volt 6 jailem, abból ugyebár az egyiket az UB miatt kaptam. >

• Tetszik
Reactions: karo és Koko
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.