Elutasítva Eagor Kiall - Ori [HELYETTE RAKOM KI]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szatmaribaby

Újonc
2021. 04. 19.
56
94
19
V4 karakter
sal frutos 🇲🇽
zoldlogo.png

Neved:
< Eagor Kiall >

A ban időpontja:
< 2021-10-22 22:38:09 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Ori >

A ban oka:
< Súlyos NonRP, el?élet >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló, azért szeretnék unban-t kérelmezni, mivel elég régi már a bannom, három hónap múlva lesz egy éves, és igazából szerintem semmi rosszat nem tettem. Bevallom ráhívtam a haverjaimra a PD-t, mivel szerették volna üldöztetni magukat, és én megtettem. Ezt követően elkezdtem játszani, mivel aznap ültem le az UB fejében kapott jailemet, és rá körülbelül tíz perce magához getel Ori amikor elkapták a barátaimat a PD-sek, és ekkor történt egy olyan dolog hogy egyik haverom leDM-elt mindenkit, miközben én NEM csináltam semmit, csak álltam egy helyben, de erről küldök egy bizonyítékot is, hogy egy helyben álltam csak.
Bizi: https://media.discordapp.net/attachments/888354742995128391/901210198511849522/boris.gif ( Eagor Kiall vagyok én, 90-es ID. Ott látszik, hogy csak egy helyben álltam miközben elkezdődött a DM. ) Ezek után Ori kibannolt mindenkit ugyanezzel az indokkal ( Súlyos NonRP, el?élet ). Még engem is, miközben nekem abban az időben csak két AJ-m volt és kettő bannom, amiből egyik FK itemek leadása volt, a másikra meg deaktiválva lett, és kaptam rá egy 180p-es UB fejében jailt. ) Több ilyen nem fog előfordulni Ori, mivel a többi rosszcsont már nem játszik, és már én sem tartozom a közösségükbe. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.