E/S Asian Boyz Crips[Zárható]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kosztyi1

Újonc
2020. 03. 22.
20
38
V4 karakter
Keyshawn Acuesta
Az Asian Boyz Crips egy főleg ázsiaiakkal telített utcai banda, melyet ABZ-ként is neveznek. A banda alapjai 1970-ben lettek lefektetve, amikor is az ázsiai bevándorlók megalapították a bandát, a többi ellenséges főleg afroamerikai gang ellen. A társaságban 14-20 éves kambodzsaiak, filippínók és elvétve pár afroamerikai található. A tagok drogkereskedelemből, piti rablásokból keresik pénzüket. Ma már szinte egész Las Colinas-t irányításuk alatt tartják. A banda már több véres gyilkosságban is részt vett. A banda riválisai közé tartozik: a No Mercy 13 és a W/S Tree Top Piru.
8956445246_6491decc21.jpg

OOC információk: Ha valaki csatlakozni szeretne az dobjon egy PÜ-t és utánna mehet az IC.

Utoljára szerkesztve:

drjuan

Zöldfülű
2019. 01. 10.
216
901
Hell
V4 karakter
Santiago Moya
Remélem nem csak DM videók és képek fognak készülni, akkor mindenképpen követni fogom!
Sok sikert hozzá. :giggle:

Kosztyi1

Újonc
2020. 03. 22.
20
38
V4 karakter
Keyshawn Acuesta
(Tudom nem lett a legjobb, de próbálkoztam, tippeket szívesen elfogadok.)
graff.png

Kosztyi1

Újonc
2020. 03. 22.
20
38
V4 karakter
Keyshawn Acuesta
ronda a megfirkált grafiti, ajánlom figyelmedbe ezt a topicot.
Köszönöm a tanácsot! Csak az a gond még ember hiány miatt movieserveren csinálom a képeket, de ha See-n csinálnám akkor se tudnék jobbat csinálni mivel, nem vagyok semmilyen illegál f3-ban.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Szerintem csatlakozz inkább frakcióba, semmi értelme emberek nélkül NS-t csinálni.

• Tetszik
Reactions: Tranes és Szocsi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.