- 2022. 10. 25.
- 192
- 983
- V4 karakter
- Lucio "Zombie" Sullivan
Néhány csendes, nyugalomban eltöltött év után El Corona utcáin lesúlytó pletyka kezdett terjedni, utalva a Varrio 38th utcai banda új generációjának újjáéledésére. Lassan de biztosan egyre több legény jelent meg a környkéken, akik mimikálni kezdték az egykori Chicano bandák szellemét. Falfirkáik és vandál természetük felkeltették a környék és utca lakói érdeklődését, kíváncsiságát. Nem is beszélve a helyi rendőrségről.
Az utcákon terjedő hír arra utalt, hogy fiatal delikvensek új generációja vette fel a Varrio 38th palástját, és elhatározta, hogy visszaszerzi a banda helyét, mint a környék egyik legrettegettebb csoportja. Az új generáció állítólagos vezető figuráját még nem sikerült megállapítani.
A gyors és stabil területszerzés érdekében az egyik kulcsfontosságú stratégiájuk az volt, hogy helyreállítsák azokat a régi kapcsolatokat, amelyeket a bandatagok egykor a mexikói maffiával ápolt. Ezzel a megújult kapcsolattal a legénység visszanyerhette az irányítást El Corona 38th utcája felett, megalapozva sikerüket. Újjászületésüket követően a fiatal generáció nemhogy a régi banda hírnevét szerették volna tiszteletben tartani, hanem azt túlszárnyalni is, így megalakúlt a napjainkra ismert Dukes of El Corona klikk.
OOC információ
Célom ezzel a frakcióval, hogy kíséretet tegyek a bandaélet színesebbé tételéhez. Most jöhetne a sablon szöveg, hogy realisztikus ábrázolása az IRL is meglévő bandának bla bla bla... Ez is természetesen, viszont nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni egy összetartó közösség kiépítésére, akik szeretnek egy szerepben elmerülni. Jelenleg egyedül vagyok a projekt megvalósítása mögött, így nagyon de nagyon szívesen várok minden jelentkezőt képességétől függetlenül. Összeállítottam discordon pár csatornát is, ahol körülbelül minden információ megvan a kultúrához és szerepjáték- szint növeléséhez szükséges leírások listájával. Bármi kérdésed, óhaj vagy sóhajod van írj discordon vagy fórumon nekem. Amit nyújtani tudok, hogy ha kezdő vagy az alap RP szintet elsajátíthatod, képszerkesztést tanulhatsz, részese lehetsz egy barátságos társaságnak és részese lehetsz a jövőnek. Várlak!
(( Discord szerver csatlakozás ))
Utoljára szerkesztve: