E/C Barrio Locos [Zárható]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Elihu

Újonc
2019. 07. 06.
11
1
V4 karakter
Antonio Manuel
LV karakter
Antonio Manuel
9w2492m4782r0k8ub1d8.png

Az E/C Barrio Locos egy fiatalokból álló kisebb csoport ami El Corona utcáin tengeti mindennapjait. A tíz/huszonéves kirekesztett fiatalokból álló szervezet nem nagy vizet zavart eddig az elmúlt félévben. A tagok előszeretettel árulnak egymás között kisebb mennyiségben kábszert. A fiatalokból álló bűnözői csoport, többször részt vett rablásokban, melyek után jeleiket felfújták a kifosztott épületek falára ezzel mutatva tekintélyüket. A csoportba kizárólag csakis Latin-Amerikai tagok tartoznak, ez alól még nem volt, nem is lesz kivétel az erős rasszizmusuk miatt. A csoport jelenleg is fellelhető El Corona Utcáin.

Utoljára szerkesztve:

Elihu

Újonc
2019. 07. 06.
11
1
V4 karakter
Antonio Manuel
LV karakter
Antonio Manuel
otqxddwmx91omwy1tzb6.png

Utoljára szerkesztve:

janosthevitez

Újonc
2019. 06. 16.
17
23
Srácok az első képről annyit, hogy latinul a papok beszélnek nem a gengszterek, inkább a spanyol amire ti gondoltatok szerintem.

Elihu

Újonc
2019. 07. 06.
11
1
V4 karakter
Antonio Manuel
LV karakter
Antonio Manuel
Srácok az első képről annyit, hogy latinul a papok beszélnek nem a gengszterek, inkább a spanyol amire ti gondoltatok szerintem.
Jaja, ezen már tegnap is gondolkoztunk csak akkor már kint volt a kép, de ez is javítva lesz.

SsaP

Újonc
2019. 06. 18.
28
24
V4 karakter
Kyree Olson
Az animokat válogassátok meg jobban, igényesebb szögek is jót tesznek a képeknek.
Ezt a /Szép napot/ nem tudom melyik bandában használják 2k19 -ben, meg a szövegkörnyezetet is jobban építsétek a szerepetekhez. Tehát, az ilyen típusú NS -eknél fáj látni, hogy 'kissé ezt- azt csinálja' , 'megpillant valamit' , 'szakad a röhögéstől'.
Ha kell segítség megtaláltok TS -en, fórumon.

Elihu

Újonc
2019. 07. 06.
11
1
V4 karakter
Antonio Manuel
LV karakter
Antonio Manuel
Megfogadom, a tanácsot. Legközelebb figyelünk az ehhez hasonló dolgokra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.