dzsoi jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dzsoi

prada dem
2019. 01. 10.
601
3 884
V4 karakter
Grant Cazalla
LV karakter
Allen Nicks
gmod33_.png

Játékbeli illetve fórumon használt neved:
Jelenleg Saul Monte nevet használom mint játékbeli név, fórumon mindig is a "dzsoi"-t használtam.

Előző fórum neveid:
A régi fórumon az IG nevemet használtam, mellette természetesen szerepelt a "dzsoi" vagy ennek variációi. (adzsoi, dzsoi1337, angel dzsoi)

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2017 elején regisztráltam a szerverre, azonban aktívan 2018-ban kezdtem el játszani egészen 2018 végéig, majd 2020 januárjában tértem vissza.
A régi fórumot 2018-ban használtam aktívan, aláírás készítő is voltam abban az időben. Az új fórum létrejötte idején nem igazán tevékenykedtem se a fórumon, se a szerveren. Amint visszatértem a szerverre, ezzel párhuzamosan kezdtem el minél több időt eltölteni a fórumon.

Miért válasszunk téged a csapatba?
Kellő ambíciót, motivációt érzek afelé, hogy betöltsem ezt a szerepet. Kiszeretném emelni egyúttal az aktívságomat, rengeteg időt tudnék szentelni eme jogkör betöltésére, becsületesen és a lehető leghamarabb tudnám elvégezni a feladataimat.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Rengeteg pozitív gondolatokat és dícséretet hallottam a Globális Moderátor csapatról, szeretnék ennek a segítőkész és barátságos csapatnak a tagjává válni. Imádom hasznosan eltölteni az időmet a fórumon, ez a szerep rengeteg kaput nyitna meg előttem. Szeretném a jelenlegi ismereteimet kamatoztatni, bővíteni.

Naponta mennyi időt töltesz el a fórumon?
A napomnak több mint a felét a fórumon töltöm el véleményem szerint, azonban ha nem vagyok otthon, akkor is szoktam böngészni a fórumot, legalább óránként rászoktam nézni.

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Töltöttem már be ezen a szerveren moderátori jogkört, adminisztrátor is voltam [4-es admin] illetve jelenleg újra moderátor vagyok. Természetesen rendelkezem TeamSpeak 3-al, ez elengedhetetlen egy ilyen szerepnek a betöltéséhez.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Rengeteg topik mutatja azt be, hogyan is kell használni a fórumot. Az alapvető tudnivalókat, szabályzatot ismertetném vele, illetve ha szükséges, akkor TeamSpeak 3-on folytatnám a segítségnyújtást, amennyiben rászorul az adott illető.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Mindig is ezen a szerveren játszottam aktívan, rengeteg barátot és élményt köszönhetek ennek a szervernek.

Ismeretséged a csapaton belül?
A csapat minden tagjával baráti viszonyt ápolok, kivéve Aaron-nal illetve Ethan-nel, őket nem ismerem.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. Ami számunkra fontos és publikus lehet:

Ákosnak hívnak, 15 éves vagyok jelenleg. Székesfehérváron élek a szüleimmel illetve 2 lánytestvéremmel. A sport mindig is az életem része volt, 6 éves koromban elkezdtem a Judo nevezetű küzdősportot, aztán 2 évre rá befejeztem. Ezekután jött az életembe egy olyan fordulópont, amit sohasem fogok elfelejteni. Nem szerettem volna befejezni a sportkarrieremet, egyik ismerősünk akkor szerette volna, hogy kezdjek el röplabdázni. Rengeteg élettapasztalattal gazdagodtam eme sportnak köszönhetően, sok mindenre megtanított az életben. Mostanra már válogatott szinten űzöm ezt a sportot, amire rendkívűl büszke vagyok. Szabadidőmet a sporton kívűl számítógépezéssel töltöm, ezen belül legfőképp SeeMTA-n játszom, azonban akadnak olyan pillanatok, amikor más játékokkal játszom.

Utoljára szerkesztve:

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Szia Tepszis!
Viszonylag rég óta ismerlek, és meg kell hagyni, majdhogynem 180° -ot fordultál megismerkedésünk óta. Sokkal komolyabb, értelmesebb, felnőttesebb ember vált belőled, ami lehet, hogy az IRL/szerveren való felelősségvállalásaidból is adódik. Én úgy gondolom, hogy sem a TS moderátori, sem pedig az adminisztrátori feladatok ellátása nem okozott neked gondot pályafutásod során. Mindig is lelkiismeretesen teljesítetted a rád bízott feladatokat, saját -épp eszű- döntéseket hoztál, és ha volt is rád panasz, az szinte minden alkalommal félreértés, vagy szimpátia kérdése volt. Én úgy vélem, hogy csak arra az emberre tehetnek panaszt, aki csinál is valamit, hiszen aki semmit nem tesz, nem mer dönteni, azzal szemben még csak lehetőség sincs panasszal élni.
Becsületesen végezted az adminisztrátori feladataidat is, és habár saját belátásod alapján úgy döntöttél, hogy neked az elég volt, akkor is a végletekig felelősségteljesen végezted a "melót".
Egy szó mint száz, én a legjobbakat kívánom neked, illetve azt, hogy sikerüljön elérned a már -viszonylag- rég óta dédelgetett célodat. Pacsi!

lepesindul

skelly
2019. 01. 10.
736
3 272
V4 karakter
Randy Willer
LV karakter
Daniel Colson
Csáó! Te vagy az az ember, aki eddig a legtöbbet segített, mikor kérdésem merült fel a forum-al kapcsolatosan. Te vagy az, akire simán rábíznám a gmod jogkört. Sok sikert kívánok hozzá.

• Hűha
  • Imádom
Reactions: milu és dzsoi

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
253
2 028
25
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Viszonylag rég óta ismerlek, és meg kell hagyni, majdhogynem 180° -ot fordultál megismerkedésünk óta. Sokkal komolyabb, értelmesebb, felnőttesebb ember vált belőled, ami lehet, hogy az IRL/szerveren való felelősségvállalásaidból is adódik.

Vagy csak mert jól fejbekólintottam és felébredt..

Amúgy habár van még hova fejlődnöd pár dologban, biztos vagyok benne, hogy lelkiismeretesen, aktívan és megfelelően betudnád tölteni ezt a szerepkört. Tán még jót is tenne a jellemfejlődésednek ha megkellene bírkóznod ezzel a feladattal. Sok sikert a jelentkezéssel barátom!

Csabiii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 13.
222
188
21
Csikszereda
www.youtube.com
LV karakter
Eugenio Weissborn
V2 karakter
Khaled Al Maalouf
Egy jó ideje ismerlek, bár már nem beszélünk annyira, de ha az adminnal meg bírkóztál akkor ezzel sem lenne probléma ? jó kis lap lett, sok sikert! ?

• Imádom
Reactions: dzsoi

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
20
V4 karakter
Riley Beiswanger
Szia Tepsi!
Ismerlek, menne ez neked, emellett meg csak ugyanazokat tudnám elmondani, amit a többiek már említettek.
Hajrá!

• Imádom
Reactions: dzsoi

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 467
V4 karakter
Joseph Chambley
Lassan egy éve heti/ napi rendszerességgel beszélünk, korodhoz képest érettebb srác vagy, szeretem benne, hogy kitartasz a végsőkig. (Lásd: Admin, SGH.)
Szívesen látnálak a csapatba, de a végső döntés úgy sem rajtam múlik.
Hajrá!​

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia Ákos!

Ismerjük egymást, tudom mit értél el a szerveren, teamspeaken. A csapat java része támogatta is a lapodat, de volt sajnos aki nem.
Vannak kétségeim veled szemben, de úgy gondolom hogy egy beszélgetést mindenképp meg ér a dolog, úgyhogy keress fel privátban
hogy mikor tudunk majd beszélni. Igyekszem rugalmas lenni :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.