- 2019. 01. 10.
- 601
- 3 884
- V4 karakter
- Grant Cazalla
- LV karakter
- Allen Nicks
Játékbeli illetve fórumon használt neved:
Jelenleg Saul Monte nevet használom mint játékbeli név, fórumon mindig is a "dzsoi"-t használtam.
Előző fórum neveid:
A régi fórumon az IG nevemet használtam, mellette természetesen szerepelt a "dzsoi" vagy ennek variációi. (adzsoi, dzsoi1337, angel dzsoi)
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2017 elején regisztráltam a szerverre, azonban aktívan 2018-ban kezdtem el játszani egészen 2018 végéig, majd 2020 januárjában tértem vissza. A régi fórumot 2018-ban használtam aktívan, aláírás készítő is voltam abban az időben. Az új fórum létrejötte idején nem igazán tevékenykedtem se a fórumon, se a szerveren. Amint visszatértem a szerverre, ezzel párhuzamosan kezdtem el minél több időt eltölteni a fórumon.
Miért válasszunk téged a csapatba?
Kellő ambíciót, motivációt érzek afelé, hogy betöltsem ezt a szerepet. Kiszeretném emelni egyúttal az aktívságomat, rengeteg időt tudnék szentelni eme jogkör betöltésére, becsületesen és a lehető leghamarabb tudnám elvégezni a feladataimat.
Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Rengeteg pozitív gondolatokat és dícséretet hallottam a Globális Moderátor csapatról, szeretnék ennek a segítőkész és barátságos csapatnak a tagjává válni. Imádom hasznosan eltölteni az időmet a fórumon, ez a szerep rengeteg kaput nyitna meg előttem. Szeretném a jelenlegi ismereteimet kamatoztatni, bővíteni.
Naponta mennyi időt töltesz el a fórumon?
A napomnak több mint a felét a fórumon töltöm el véleményem szerint, azonban ha nem vagyok otthon, akkor is szoktam böngészni a fórumot, legalább óránként rászoktam nézni.
Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Töltöttem már be ezen a szerveren moderátori jogkört, adminisztrátor is voltam [4-es admin] illetve jelenleg újra moderátor vagyok. Természetesen rendelkezem TeamSpeak 3-al, ez elengedhetetlen egy ilyen szerepnek a betöltéséhez.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Rengeteg topik mutatja azt be, hogyan is kell használni a fórumot. Az alapvető tudnivalókat, szabályzatot ismertetném vele, illetve ha szükséges, akkor TeamSpeak 3-on folytatnám a segítségnyújtást, amennyiben rászorul az adott illető.
Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Mindig is ezen a szerveren játszottam aktívan, rengeteg barátot és élményt köszönhetek ennek a szervernek.
Ismeretséged a csapaton belül?
A csapat minden tagjával baráti viszonyt ápolok, kivéve Aaron-nal illetve Ethan-nel, őket nem ismerem.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. Ami számunkra fontos és publikus lehet:
Ákosnak hívnak, 15 éves vagyok jelenleg. Székesfehérváron élek a szüleimmel illetve 2 lánytestvéremmel. A sport mindig is az életem része volt, 6 éves koromban elkezdtem a Judo nevezetű küzdősportot, aztán 2 évre rá befejeztem. Ezekután jött az életembe egy olyan fordulópont, amit sohasem fogok elfelejteni. Nem szerettem volna befejezni a sportkarrieremet, egyik ismerősünk akkor szerette volna, hogy kezdjek el röplabdázni. Rengeteg élettapasztalattal gazdagodtam eme sportnak köszönhetően, sok mindenre megtanított az életben. Mostanra már válogatott szinten űzöm ezt a sportot, amire rendkívűl büszke vagyok. Szabadidőmet a sporton kívűl számítógépezéssel töltöm, ezen belül legfőképp SeeMTA-n játszom, azonban akadnak olyan pillanatok, amikor más játékokkal játszom.
Utoljára szerkesztve: