- 2020. 01. 01.
- 39
- 134
- V4 karakter
- Jimmy Berenson
- LV karakter
- Jonathan Garcia
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Ákosnak hívnak és jelenleg 19. életévemet töltöm. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg: 47.000+ játszott percem van. (a lap írásakor:47.472) >>
Mi az SGH feladata?
<< Feladata a See-MTA szerverén lévő játékosok kérdéseinek megválaszolása, adminisztrátori munka segítése és kért esetben a kezdő játékosok betanítása is. (későbbiekben esetleges adminisztrációs poszt betöltése) >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Elegendő időt sikerült a szerveren töltenem ahhoz, hogy kellő tapasztalatot szerezzek, többször besegítettem idg.as-ként és nem volt semmiféle gondom a "munkával". Ezen felül idővel szeretném adminként is segíteni a csapat munkáját. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Segítőkész, komoly/érett hozzáállás, megbízhatóság, őszinteség. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szerveren eltöltött időmböl az összeset, ez napi 3-4 órát jelent. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Nehezen ismerkedem új emberekkel, nehezen tudom előadni magamat és kicsit lusta vagyok(nem a játék terén ).
Pozitív: őszinte, segítőkész, jó problémamegoldó képesség.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék, lényegében ezért is jelentkezem a posztra.Igazából mindig is nagyra becsültem az adminok munkásságát, volt szerencsém több admint is megismerni éppen ezért tudom, hogy néha nem egyszerű feladat talpon maradni......A játék kezdete óta érdekel, hogy milyen is lehet a pozíció betöltése, bár akkor még a flyolás miatt tetszett annyira . Természetesen azóta van rálátásom a dolgokra, ismerem az adminok feladatait és szerintem helyet tudnék állni a későbbiekben. Lényegében szeretném kipróbálni magam mint admin és segíteni a közösség munkáját. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Én személy szerint először kérdőre vonnám, hogy mennyit tud/mit tud a szerverről és ezek után kezdeném az ismertetés felépítését, ezzel kerülve az "ezt már tudom" válaszokat.Egy teljesen kezdő játékos figyelmébe természetesen a fórumot ajánlanám, azon belül a szerver szabályzat topic-ot.Amennyiben az illető megszerezte minimális tudását elkezdeném neki elmagyarázni az RP-lényeget, hogyan néz ki a játékon belüli szerepjáték valamint általános RP szituációk bemutatásával szerintem eléggé könnyedén érthetővé tudnám tenni ezt a számára. Az alap dolgok elsajátítása után rákérdeznék, hogy sikerült -e mindent megértenie a "körbevezető videóbol", amennyiben segítségre lenne szüksége ellátnám pár alap információval pl.:Kurzor módba váltás, munka felvétele, igazolványok beszerzése, /pm használata.Figyelmébe ajánlanám a játékon belüli F1 gomb lenyomásával előhozható help-panelt is. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Adminsegédként először természetesen bizonyítékot kérnék tőle, megbizonyosodván arról, hogy tényleg bug/nonozás miatt lett törött a kocsija tudatnám vele, hogy a bizonyítékkal együtt jelezze ezt egy adminisztrátor felé. (Ezzel is könnyítve az adminok munkáját.)
Adminként: Kellő bizonyíték esetében, ha láthatóan ténylegesen bug/non miatt roncsolódott megadnám a fixet, egyébként tudtára adnám, hogy ez IC ügy és sajnos nem tudok segíteni ebben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Adminsegédként: /vá 93 Szia! Amennyiben rendelkezel kellő bizonyítékkal, hogy a szerver hibájából(esetleges bug) miatt lettél halott, úgy kérlek írj egy adminisztrátorra, sajnos ebben én nem tudok segíteni.
Adminként: /vá 93 Szia! Miért haltál meg? Tudsz esetleg valamilyen bizonyítékot mutatni, hogy a szerver hibájából kifolyólag történt? Amennyiben nem úgy IC ügynek minősítem és sajnos nem tudok segíteni. >>
Utoljára szerkesztve: