Dzsek jelentkezése Globális moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
gmoddzsek.png

Játékbeli, és fórum neved

A szerveren a nevem Dalik Gus.
Fórum nevem Dzsek.

Mióta játszol a szerveren Fórumot mikor kezdted el használni

2019. 01. 19 óta játszok a szerveren, kisebb nagyobb kihagyásokkal.
A fórumot körülbelül 3 éve regisztráltam, viszont csak 2020-ban kezdtem el aktívan használni.

Miért szeretnél globális moderátor lenni

Már 2020-ban érdekelt a globális moderátorok feladatköre.
Szeretnék belátni a fórum működésébe, milyen feladatokat kell teljesítenem.
Szeretném a szabadidőmet a fórumon segítségnyújtásra fordítani.

Miért pont téged válasszunk

Jelenleg a Teamspeak moderátor csapat tagja vagyok, illetve régebben adminisztrátor is voltam. Ezeknek köszönhetően sok ismerettségre, tapasztalatra tettem szert, amit minden frakcióban melybe csatlakoztam, és itt fórumon is tudok kamatoztatni.
Ha időm engedi mindig figyelem a fórumot és a topicokat, így ha valakinek segítségre van szüksége mindig próbálok legjobb tudásom szerint válaszolni.
Könnyen, és gyorsan igazodok másokhoz.
Aktív, segítőkész tagja tudnék lenni a csapatnak.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon

Hétköznaponként aktívan nagyjából 3-4 órát, hétvégente akár 5-6 órát.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

Elsőként a már megemlített Adminisztrátort mondanám. Ez idő alatt rengetek tapasztalatra, ismerősre tettem szert.
Másodjára a nem kevés legál-illegál frakciók amikben voltam.
Szinte mindegyikben megtudtam egy-két dolgot, akár pozitív, akár negatív, mindegyikből rengeteget tanultam.

Rendelkezel TeamSpeak3-al

Természetesen rendelkezek és aktívan használom.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát

Ismertetném vele a leggyakrabban elkövetett szabályszegéseket, példáúl dupla-tripla hozzászólásokat.
Megmutatnám neki a minta megfelelő használatát.
Elküldeném neki a fórum szabályzatát, olvassa át párszor.

Ismeretséged a csapaton belül

Nagyon nincsen, talán egy két szót váltottam pár Globális moderátorral, mikor egy szobába voltunk közös ismerősünk alapján, de azt nem nevezném nagy ismeretségnek.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)

Vajknak hívnak, jelenleg 17. életévemet töltöm. Zala megyébe egy városba Nagykanizsán élek. Ide járok gimnáziumba 11. osztályba, nyelvi tagozatra. Szabadidőmbe, ha nem a gép elött töltöm napjaimat, pár haverral szoktam találkozni, néha eljárunk edzőterembe,enni stb. Már egy éve meg van az A1 kategóriás jogosítványom, amihez vettem magamnak egy motort is, ha időm engedi, és még az idő is szép, megyek pár kört, finomítok rajta. Már több mint három éve járok teniszezni, még hobby szinten, de a késöbbiek során szeretnék minél több versenyre eljárni. Az iskola mellett eljárok futárkodni is hétvégente, egyik barátom éttermébe. Az itt megspórolt pénzem nagy részét pedig, vagy motoralkatrészre költöm, vagy elbulizom. Régebben többféle sportot űztem, például vizilabdáztam 3 évig, 2 évig pedig fociztam. Seemta-val közel 3 éve játszok, kisebb, nagyobb kihagyásokkal. Ezalatt voltam adminisztrátor, ami nem sikerült valami fényesen, jelenleg pedig a moderátor csapatát erősítem.

Egyéb megjegyzés

Tudom, sok embernek meg van rólam a véleménye, ami nem minden esetben pozitív, csináltam nagyon sok hülyeséget az eltelt pár év alatt, de akik igazán ismernek tudják milyen is vagyok valójában. Az én lapom is olyannak tűnik mintha egy újabb "mérföldkő" elérése lenne a cél. Pedig nem így van, nagyon régóta akarok a csapat tagja lenni, de eddig nem volt rá lehetőség sajnos. Azt is tudom nem a legszebb a fórum előéletem, de egy próbát mindenképpen teszek.

Utoljára szerkesztve:

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
Csáó Dzsek.
Korábban nem ismertük úgy egymást jobban, maximum még mikor adminok voltunk. Mikor elkezdtünk jobban beszélni és átjelentkeztél NNIbe abszolút pozitívan csalódtam, megváltozott rólad a véleményem. Úgy gondolom korábban történt dolgok is.. változtál is és az igazi éned sem ezt tükrözi.
Így mindenképpen szeretnélek támogatni. Szurkolok.

• Tetszik
Reactions: Matus és Dzsek

mason.

Targoncás FBI ügynök
2019. 01. 12.
226
484
Miskolc
V4 karakter
Aaron Denzel
Szia kedves dzsök.
Lassan 2 éve ismerjük egymást, elég sok mindent megéltünk már, rengeteg frakcióba eljutottál. Úgy gondolom megérdemelnél egy esélyt, mint az mutatta az admint is jól csináltad annak ellenére történt ami történt.
Sok sikert.

• Tetszik
Reactions: Dzsek

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Szia emberileg teljesen jó vagy, a lapodhoz pedig annyit, hogy mindenképpen a design-t próbáld megváltoztatni, sok szerencsét.

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 143
6 504
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
szia simán menne neked ez régóta ismerlek sok sikert kívánok heló

• Tetszik

zoli

Írnok deák
2019. 01. 10.
628
3 069
V4 karakter
ko bekken
LV karakter
babis marotis
heló hát szia menne

• Tetszik

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Néhol látszik a változás jele, néhol pedig ugyan ott tartasz mint anno az admin munkádnál. Szerintem még nem jött el az ideje, hogy újra visszatérj, ha kicsit más formában is történne ez.

Annyit hozzá tennék hogy szerintem jó úton haladsz, hogy egy nap elérd ezt, vagy bármi mást itt a seemta világában, de mint írtam szerintem ennek még nem jött el az ideje.

Persze mindezek ellenére sok sikert kívánok neked.

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.