Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dzoli becenevet használom MTA szervereken, V3-on Javion_Prat az ingame karakterem neve és jelenleg 18 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Lap megírásának pillanatában 10 433. >>
Mi az SGH feladata?
<< Egy adminsegéd feladata főként az adminok munkájának segítése, főként a kisebb problémák megoldásában. Gondolok itt az egyes játékosok betanítására (újoncok), játékosok számára gyors segítségnyújtás a kisebb kérdésekben.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< LV-n 7 hónapig már voltam admin. Kedvet kaptam az újrakezdéshez. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Megbízható csapatjátékos vagyok, hamar tanulok bele az új dolgokba és úgy gondolom különösen érett gondolkodásom van. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Tekintetbe véve, hogy a nyakamon van több kisérettségi, érettségi így úgy fejezném ki magamat, hogy az elvárt aktivitást mindenképpen, de megjegyezném aktivitási problémám a múltban sose volt, mindig az első 5 között szerepeltem. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/kuh7mPX >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/BccwWAs >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív, hogy kitartó vagyok, céltudatos és megbízható. Negatívumként említeném, hogy szeretek sokat szórakozni, néha tulságosan is bunkó vagyok illetve talán azt, hogy ha valami nem tetszik nekem akkor szókimondó vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen, lehet ezen az egy válaszon fog elmenni, de a kérdésre: "hogy miért?" mivel már huzamosabb ideig betöltöttem ilyen szerepet nem tudnék mit írni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A SeeMTA v3 szervere a realitásra alapszik. Roleplay játékmódban kell játszanod ahol, egy általad személyre szabott virtuális karakter személyébe kell képzelned magadat. Mintha az álmodban lennél és beleképzelnéd saját magadat más testébe ahogyan irányítod őt a való világban. A körülmények mondhatni ugyan azok, csak jelen esetben ezt a játékban kell megtenned, hiszen ezt a regisztrációnál a szabályzatban elfogadtad. Külön kitérnék az IC és az OOC fogalmak jelentésére. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy ilyet csak megfelelő indokkal kaphat. Tegyük fel van megfelelő indoka erre, vagy én saját magam továbbítanám az üzenetét egy adminnak, hogy leljen segítségére avagy megkérném rá őt, hogy panaszával egy adminhoz forduljon, hiszen én csak egy adminsegéd vagyok. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben egy skines / PP-zett fegyverről van szó kérlek szólj egy adminisztrátornak, vagy nyiss az adott személyre fórumon panaszkönyvet mivel sajnos ezzel kapcsolatban én nem tudok segíteni. >>