Dylen Blaze jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dili

Barangoló
Támogató
2020. 09. 03.
83
191
Kaposvár
V4 karakter
Dylan R Corleone
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Patriknak hívnak. Ig nevem: Dylen Blaze >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 12729 >>
Mi az SGH feladata?
<< Az Sgh feladata a kisebb kérdések, gondok megoldása ezzel az adminok munkáját segítve. A főadmin/szuperadmin és a játékos közötti ügyintézés elősegítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Igazából nagyon szeretek segíteni a szerveren, nagyon sok emberrel jó kapcsolatot ápolok a szerveren. Mivel naponta több órát is játszom és sokszor unatkozom is gondoltam mi lenne, ha megpróbáltatnám magam ebben a szakmában, ha lehet így mondani. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Már 16-os szinten járok és szerintem elég sok tapasztalatot összeszedtem, volt pár esetem admin ügynél, hogy volt egy kis időm beszélgetni az adminnal és nagyon szuper dolgokat mesélt ami nekem megtetszett. A nap nagy részében fent vagyok a szerveren ezáltal sok időt tudnék erre rászánni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-5 órát biztos. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam. https://imgur.com/a/1w9GQij >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem voltam. https://imgur.com/a/225YD55 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Hát nemis tudom melyikkel kezdjem.
Kezdem a pozitívval. Nos igazából szerintem nagyon jó nevelést kaptam a szüleimtől, és itt nem fényezni akarom magam de mindenkinek megtudom adni a legnagyobb tisztelet. Mostanában egyre többször volt az az érzésem, hogy remek emberismerő vagyok. Mint játékban mint a valóságban.Utoljára pedig azt tudnám irni ami ebben a szakmában a legfontosabb szerintem, hogy mindig türelmes vagyok és átgondolom mit csinálok és hogyan.
Hát jöjjenek a negatívok. Írtam, hogy türelmes vagyok és átgondolt, de ha az a türelem elfogy, okkal akkor elég hirtelen haragú vagyok. Nos még negatívnak tundám mondani a jószívüséget. Sajnos néha tulságosan nagy a szívem. Utolsó legyen megint a legfontosabb nehezen tudok megbarátkózni, sokszor mást mutatok mint aki vagyok, mert nem tudok sokszor megbízni emberekben. Sajnos a játékban is sokan csak a pénzem miatt barátkoznak velem. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék admin lenni. Őszintén nekem egy hatalmas dicsőség lenne, hogy egy ilyen jó szerven én admin legyek. Ennek érdekében mindent megfogok tenni ami tőlem kitellik. Sokszor mikor látom, hogy egy admin jön egy ügyhöz vagy valami bele gondolok bárcsak én is így tudnám segíteni egyszer a szervert. Szerintem az adottságaim is adottak hozzá ahogy ismerem magam. Sajnos még ilyen lehetőségem nem volt egy szerveren sem, de nagyon kiszeretném magam próbálni ebben a posztban és megpróbálom magamból kihozni a maximális tudásomat és akaratomat. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elősször is átbeszélném vele a roleplay jelentését. Beszélgetnék vele a főbb szabályokról ami leginkább egy kezdőre vonatkoznak. Beszélnék vele a frakciókról mindenből kitérnék a főbb szempontokra. Ha netán kérdéseket tenne fel mindeggyikre a szerintem legmegfelelőbb választ adnám neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Nos ehez én SGH. ként nem vagyok jogosúlt. Ezt közölném vele, ha van bizonyítéka akkor megkérném, hogy egy adminnal vegye fel a kapcsolatot pm ben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia István! A Fegyver figyelmeztetést a szerver nem tiltja. Amennyiben Skins vagy esetleg pp-zted vedd fel a kapcsolatot egy adminnal vagy esetleg forumon panaszkönyvben nyiss egy topicot. >>

• Tetszik
Reactions: Lajos.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
Reactions: makszi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.