Neved:
< DylanB >
A ban időpontja:
< 2019. március 31. >
A ban időtartama:
< Örökös kitiltás >
Neve, aki bannolt:
< Spinak >
A ban oka:
< Adminisztrátori munka elhanyagolása, inaktivitás sehol >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Egy hónap alatt rengeteg minden történt. Legfőként az, hogy rájöttem, valahogy nem pótolható a szerver. Nagyon régóta játszottam itt, rengeteg barátot, ismerőst szereztem. Hiányzik az az élmény, amit a See nyújtott nekem, akár sima játékosként, akár adminsegédként, akár adminként. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez a "munka" nem való nekem. Nem vagyok hozzá elég aktív, etcetera. Adminként sok jó és nem annyira jó dolog történt velem. Amikor admin lettem, úgy gondoltam, hogy remek lesz minden, viszont egyre kevesebb időm volt. Egy rossz dolog miatt, rájöttem, hogy nem akarom itt leélni az életem, ezért nem teljesítettem úgy. Amit csináltam, szerintem jó volt. Nem volt rá panasz, amikor tudtam, adminkodtam. Az utóbbi időkben, a márciusi hónapon úgy telt el, hogy nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy leadjam. Rengetegszer akartam, többször írtam is emiatt, de végülis mindig elmaradt. Nem mertem. Féltem attól, hogy csalódást okozok, attól, hogy bant kapok, és nem élvezhetem tovább a szervert. Sok emlék köt ide, többsége pozitív. Úgy gondolom, hogy értékes tagja voltam a közösségnek. Márciusban nagyon elszúrtam. Számtalanszor megbántam azt amit tettem (vagy épp nem tettem). Próbáltam számtalan más és más játékot, de egyik sem okozott olyan örömöt, mint ez a szerver. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon, de nagyon megbántam, és borzasztóan sajnálom. Remélem kaphatok egy második esélyt, mivel az "előéletem" is rendben van.
További szép napot,
DylanB
>