Elutasítva Dylan Potter - Nicholas

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aDylann

Barangoló
2019. 10. 21.
81
92
20
Salgótarján
LV karakter
Dylan Potter
zoldlogo.png

Neved:
< Dylan Potter >

A ban időpontja:
< 2021-12-06 11:34:21 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< Anti-AFK használata. Tisztázásra keress fel! @ Nicholas >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Elsősorban őszintén szeretném elmondani, hogy hibáztam. Emberek vagyunk, hibáztunk és tudunk felelőtlen dolgokat csinalni. Úgy érzem mégis az az értelmes és értékes ember aki mindezek ellenére bizonyítani tudja változását. Olyan dolgot csináltam, amivel szabályt szegtem.Majdnem egy év eltelt a bannom óta, és beláttam egy buta ötlet volt. Nem gondoltam át a helyzet súlyosságát. Önfejű votlam. Mindig van más választás. Szeretnék esélyt kapni, és újból a közösség értékes része lenni!
Köszönöm, hogy elolvastad!
( Előző UB kérelmem:

Amiért szeretnéd az unbant:

< Relatív több idő elteltével úgy gondolom hogy megpróbálok Unbann-t kérni. Mivel jogosnak gondoltam teljes mértékben a kitiltást így vártam vele. A történet röviden a következő: Egy vasárnapi nap egyik sráccal aki bent lakott velem egy birtokon megbeszéltem hogy odaadja nekem a kocsikulcsot ami a birtokon lévő garázsomban parkolt, mivel ő nem lesz gépközelben kettő vagy három hétig mert el kell utaznia téli szünetben de viszont nekem kellene az autó használatra addig. Aznap vasárnap késő este én nem tudtam feljönni a szerverre így támadt egy ötletem ami így utólag rossz döntés volt de akkor abban a pillanatban problémamegoldó gondolatnak minősült. Megbeszéltem vele hogy hétfőn én fel tudok jönni a szerverre viszont nekem is el kell mennem itthonról és megkértem hogy akkor jöjjön fel reggel és keressen meg. Mondtam neki hogy gazdagnegyedi benzinkúton leszek bent intibe ha véletlenül későn érne oda akkor valószínűleg már kórház előtt leszek mivel addigra lehetséges hogy éhen halok. Ott Nicholas és IC egy srác figyeltek fel arra hogy a fejem fölött nem mutatkozik az AFK ikon.Külső program használatával tudtam fent maradni a szerveren a annyit csinált hogy nem engedett AFK-olni. Tisztában voltam vele hogy tilos külső programot használni viszont ez így akármennyire is probléma megoldó lenne hogy nem kapok kicket utólag átgondolva hatalmas butaság volt egy kulcs miatt. Aznap ő eltért a megbeszéltektől és délután közölte velem és hogy sajnálattal de nem tudta nekem átadni a kulcsot. Amikor feljöttem a szerverre, hogy akkor rendezzem máshogy, szembesültem a történtekkel. Köszönöm hogy elolvastad! )
>

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.