Neved:
< Dylan Minnett >
Kitiltás időpontja:
< 2021. 09. 20. 18:09 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Trinton >
A kitiltás indoka:
< Farmi munkával való átverés. [194.000$] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok, Szép estét/reggelt! Már nem emlékszem pontosan az esetre azt tudom hogy farmi munkát vállaltam el ha jól emlékszem egy srácnak nagyon sokáig csináltam neki semmi gond nem volt és egyszer egyik héten váratlan esemény jött közbe az életemben ami miatt napokig nem tudtam felmenni a szerverre de igaziból az látszik is hogy mikor voltam kitiltva és mikor voltam fent utoljára a szerveren a karakteremmel még az akkori PK alatt se tudtam felmenni mivel nem tartózkodtam otthon és az történt hogy a srácnak mindkét farmja tönkre ment az állatok meghaltak röviden. Instán írt rám először hogy mi történt mondtam mi történt velem megértette először nem is akart PK-t nyitni megpróbáltuk valahogy egymást között elintézni ami nyilván nem sikerült mert PK-t rakott rám ami érthető ha jól emlékszem ezt az összeget követelte vissza tőlem amit én már a subarumra elköltöttem venom tuningra (nem tudom mire raktam de tudom hogy 1 valamire raktam 1 venomot a subarura) ezáltal nem tudtam neki visszaadni nyílván a részletre nem ment bele egybe akarta akkor ha jól emlékszem volt 1 hetem visszaadni neki de mivel nem tudtam haza menni és a játékra nem szerettem volna költeni ezért nem tudtam ezt teljesíteni és bannolva lettem ami teljes mértékben érthető. Ha jól emlékszem előző ub kérelmemben ami nem mostanában volt azért kértem ub-t mivel LV-n vagy az egyetlen és a legjobb kedvenc autom a "Chevrolet Apache Fleetside '58 " én nagyon imádom a hangját a kinézetét és a subaru se véletlen van a garázsomban megpróbáltam v3-on játszani teljes mértékben szabályosan de nem hozta azt az élményt mint ami az LV számomra. Igen tudom hogy nagyon nem volt szép amit tettem és rengetegszer megbántam hogy akkor ez történt de nem tudtam máshogy dönteni mivel így hozta az élet, de én úgy gondolom magam részéről nem szándékosan tettem amit tettem mivel előtte már 1-1,5 hónapja csináltam a farmjait a srácnak és soha semmi gond nem volt velem ez egy egyszer eset volt. Én tényleg csak szeretnék újra felmenni LV-re és újra hallani az Apache hangját ahogy kerreg kattog a motorja nem túlvállalni magam semmilyen szinten akár ha újból vállalnék el farmi munkát vagy farm kiadást vagy bármi másban próbálnám magam 100%-ban oda tenni magam RP szinten és csak élvezni a játékot. Én nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki végig olvasta, további szép estét/napot attól függ milyen napszakban olvasod! és szeretnék mindenkinek Áldott békés Húsvétot kívánni!
>