Dylan Mayers jelentkezése az S.G.H. csapatba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NeeXus

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tristan Mathers
sgh.png

Jelentkezési lap

Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Burka Dominik, 17>>

Jelenlegi Játszott perc?
<< 6 nap, 22 óra és 48 perc (10008 perc) >>

Account ID?
<< 111456>>

Mi az SGH feladata?
<< Adminok segítése. Kisebb válaszokkal, segítség kérésekkel hozzájuk kell fordulni. >>

Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék a Playereknek segítséget nyújtani, és az Adminok munkáját könnyebbé tenni. >>

Miért pont téged válaszunk?
<< Elég sokat vagyok aktív, és próbálom a maximumot nyújtani. >>

Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< 2-3óra/több >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/WrgG6b0 >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/WrgG6b0 (látszik ezen is) >>

Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Megértő, segítőkész, türelmes
Sajna ha ideges vagyok, akkor belemegyek vitákba, Nem szeretem, ha úgy beszélnek velem mint egy cseléddel(stbstb.), Ha nekem van igazam és nem fogadja el valaki, akkor eléggé flegma tudok lenni ? >>

Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Szeretni szeretnék, de nem biztos, hogy megvalósul a "Hátterem" miatt. Szeretnék nagyobb problémáknál segíteni (pl: hívhatnak nyugodtan Admin ügyhöz). >>

Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Buszos: Elmész a városházára (Múzeum ICON), felveszed az adott munkát (nyomsz egy "M" betűt, ezáltal kurzor módban leszel, és jobb klikk az NPC-re). Elmész a buszos depóhoz (Teherautó ICON), és ott bemész a zöld Markerbe, majd felveszed a buszod és kezdheted is. >>

Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< Városháza, Kórház, BMS vagy Autóker. >>

Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel nem adhatunk fixet, ezáltal elmagyaráznám neki, hogy miért nem adok, és miért nem kaphat. >>

Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Ha S.G.H. vagyok, akkor megmondom neki, hogy ezzel az üggyel keressen fel egy Admint. Ha Admin vagyok, akkor ugye írok neki, hogy tudok-e menni vagy sem. Tegyük fel, hogy tudok menni a probléma megoldására. Ekkor oda getelem magam hozzá, majd őt magamhoz. Fixet pedig nem adhatok, mivel elég sokszor ki van/lett írva, hogyha kilépsz akkor menj az autódtól messzebb, nehogy belebugolj stbstb. >>

Utoljára szerkesztve:

SlMl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
148
V4 karakter
Owen Kuse
LV karakter
Zed Brusch
V2 karakter
Tien Phan
Eléggé tömören összefoglaltad a jelentkezésedet.. Nem húztad el különböző mondatokkal, kicsit rövidnek is tűnhet, de azért tartalmas. A probléma nem is itt kezdődik. Egy basic szabályzat megsértéséért kaptál egy 2 hónapos kitiltást, ami azért eléggé cringe, főleg hogy nemrég járt le. Ez azért eléggé frissnek számít, és két másik jailed van, amit 10k perc alatt sikerült összeszedned.

Szerintem egyelőre még jegeld ezt az egészet, és talán a következő turnusba próbálkozz.

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 485
9 021
21
LV karakter
Duncan Howell
Szia, eléggé rövid válaszokat adtál meg. Bővítsd szerintem!

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Probléma nem a rövid válaszokkal van többnyire,hanem azzal amit Weed is kifejtett. SGH feladata az,hogy a kezdőket tanitsa. Nem megbántásból,de szerintem ez neked nagyon korai,neked is van még mit tanulnod.

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.