Dylan Mayers Frakció Pályázása - Crip'S

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NeeXus

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tristan Mathers
>> IC <<

° Önéletrajz °

ˇ˘˘ˇ Név: ˇ˘˘ˇ

Dylan Mayers
ˇ˘˘ˇ Születési idő, hely:ˇ˘˘ˇ
1985.08.26, Los Santos
ˇ˘˘ˇ Anyja neve:ˇ˘˘ˇ
Sophia Mayers
ˇ˘˘ˇ Pár mondat rólad:ˇ˘˘ˇ
Dylan Mayers-nek hívnak. Szegényes körülmények között nőttem fel, volt mikor ruhára, vagy rosszabb esetben kenyérre nem volt pénzünk. Magányos gyerekkorom volt, pár barát akik mai napig mellettem vannak. Anyám egy gyárban dolgozott, próbált megadni mindent számomra. Apám mindig távol volt, ritkán találkoztunk. Azt hittem van aki/ami fontosabb nálunk, és hát jól hittem. Folytonos lakója volt a helyi Los Santosi börtönnek. Soha nem értettem miért is van ő bent. Mostanra már értem mi a helyzet. Rájöttem, hogy egy banda tagjaként tevékenykedett, ezt itt nem említeném meg, hogy mégis melyiknek ((Crip'S)). Talán még a mai napig a sitten rohad. Ezek után felvettem anyám nevét. Anyám velem él, ha ez még mondható annak. Nagyon beteg, és félek, hogy ő is itt hagy. De a háttérről ennyi elég is. Én mostanság próbáltam a jó úton haladni, de valahogy soha nem sikerült. Voltak kisebb nagyobb összetűzéseim a Rendőrséggel. Kábítószer birtoklás és használata miatt fogtak bent 3 évet, fegyver birtoklás végett pedig még 4-et. Sajnos én mondhatom azt, hogy az utca nevelt. Szükségem van egy megértő, segítőkész csapatra.

>> OOC <<
ˇ˘˘ˇ Név:ˇ˘˘ˇ
Burka Dominik
ˇ˘˘ˇKor:ˇ˘˘ˇ
Jelenleg 16, Aug. 26-án töltöm a 17-et.
ˇ˘˘ˇMióta játszol RP szerveren?:ˇ˘˘ˇ
kb. 3éve
ˇ˘˘ˇ Pár mondat rólad:ˇ˘˘ˇ
Dominiknak hívnak, jelenleg 10. osztályba járok. Központi-fűtés és gázhálózat szerelőnek tanulok, ezáltal adódik, hogy 2hetente gyakorlatom van. (1 hét suli, 1 hét gyakszi.) Általában barátságos, szótértő és türelmes vagyok a másikkal, persze ez akkor élvez kivételt, hogyha az adott illető elhord mindennek úgy, hogy nem is ismer. Ha igazam van akkor erősen kiállok mellette, tehát nem hagyom szó nélkül. Van pár negatív tulajdonságom, például nem szeretem ha valaki túl sokat okoskodik vagy a másikkal való tiszteletlenséget. Szeretnék egy jól RP-ző és egy összetartó "gang"-et megkreálni.

Terved a frakcióval:
Minnél több tagok szerezni, ez alatt értem azt, hogy aki bekerül közénk arra családtagként fogunk tekinteni. Lenyomni a riválisokat, több és több területet elfoglalni.

>> Frakcióval kapcsolatban:<<

ˇ˘˘ˇ Rangokˇ˘˘ˇ

Original"OG" Gangster
663417-gta-sa-2018-04-22-23-50-19-61.jpg

Ő a set feje,az ő szava szent.Ő felel a Crip tagokért, és persze az 7th Avenue Crip'S Fenntartásáért, ha valamelyik el botlik a banda halott. (2-en lennénk.)

Right Hand / Left Hand
663936-gta-sa-2018-04-23-21-30-37-69.jpg
663414-gta-sa-2018-04-22-23-49-47-36.jpg

A bandába őket tisztelik a második legjobban, és persze ők irányítják a mocskos üzleteket, üzletek terén elég sok tapasztalatuk van. Az ő dolga, hogy a banda el legyen látva ezzel-azzal. (1-1 tag)

Foot Slodier
663236-gta-sa-2018-04-22-22-34-06-70.jpg

Öreg fiú szerepet tölt be a gang részeként. Ő az aki minden nála alacsonyabb pozíción elhelyezkedő tagnak dirigál. Ő tanitja meg a fegyver használatot is. Meg kell próbálnia felemleni a kisebb tagokat. Van némi beleszólása az ügyletekbe.

Tiny Gangster
664093-gta-sa-2018-04-24-23-21-07-62.jpg
663939-gta-sa-2018-04-23-21-34-43-78.jpg

Már régebb óta a set tagja. Neki már "kötelező" illegális tevékenységekre jönnie. A nála nagyobb pozíción elhelyezkedő tagoknak engedelmeskedik. Kereskedhet kábítószerekkel és fegyverekkel.

Baby Gangster
663229-gta-sa-2018-04-22-22-33-03-94.jpg
664096-gta-sa-2018-04-24-23-21-35-69.jpg

Már átesett a beavatáson, a banda színeiben jár. Még nem eléggé ismert a gang köreiben, ezért ki kell vívnia a tiszteletet. Ha hívják, akkor mehet illegális tevékenységre.

Loc Ing In
663233-gta-sa-2018-04-22-22-33-41-88.jpg

Nem rég bekerült tag. Tanulnia kell a szlengeket, a fegyver használatot. Nem jöhet a bandával semmilyen illegális tevékenységre, mind addig amíg nem bizonyít a set fejesének.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>> Miért téged válasszunk?:<<

Szeretném kipróbálni magam a gang leadereként. Mindig a legjobbra próbálok törekedni, szeretem az RP-vel teli "perceket".
>>Miért NE téged válasszunk?:<<
Fentiekben írtam, hogy 2 hetente van egy 1 hetes gyakorlatom, tehát azon a héten nem tudok 3-5 órát aktív lenni. Van pár negatívum a személyiségemmel, senki sem hibátlan :)

Skinek

[Nem találtam rendes Crip's-es Nő skint, talán megteszi ez is. (Utolsó link) ? ]
>> Járművek:<<

Impala 2db

Van 1db

Crossmotor 2db

HQ-t valahol Ganton környékén gondoltam, persze akkor, ha nem foglal helyet ott másik HQ.

Utoljára szerkesztve:

kriszy

overhated
2019. 01. 10.
88
590
V4 karakter
august ossler
LV karakter
rainerio "el segador" miralles
Ez gyenge szerintem, a skinek overusedek és a pályázat is a GF felé hajlik, amire nincs szükség a szerveren.

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Komolytalan. A skinek rondák és undorítóak. Önéletrajz? Annak örülök, hogy nem kezdtél el arról írni, hogy értesz az world-höz. Rossz kivitelezés, rossz alap. Feltételezhetően néhány hónapja ismerkedtél meg az RP fogalmával. Nem támogatom semmilyen mértékben sem.
UI.: Drogbirtoklás és használata miatt nem szoktak 3 évet adni.

NeeXus

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tristan Mathers
Komolytalan. A skinek rondák és undorítóak. Önéletrajz? Annak örülök, hogy nem kezdtél el arról írni, hogy értesz az world-höz. Rossz kivitelezés, rossz alap. Feltételezhetően néhány hónapja ismerkedtél meg az RP fogalmával. Nem támogatom semmilyen mértékben sem.
Ha IRL nezzuk, akkor tobbet adnak :)

NeeXus

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tristan Mathers
Így van, pár hónapja :) Nem állok le vitatkozni, köszönöm a hozzászólásod

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.