IC:
Önéletrajz
Önéletrajz
Név: Dylan Mayers
Születési idő, hely: 1985.08.26, Los Santos
Anyja neve: Sophia Mayers
Pár mondat rólad: Dylan Mayers-nek hívnak. Szegényes körülmények között nőttem fel, volt mikor ruhára, vagy rosszabb esetben kenyérre nem volt pénzünk. Magányos gyerekkorom volt, pár barát akik mai napig mellettem vannak. Anyám egy gyárban dolgozott, próbált megadni mindent számomra. Apám mindig távol volt, ritkán találkoztunk. Azt hittem van aki/ami fontosabb nálunk, és hát jól hittem. Folytonos lakója volt a helyi Los Santosi börtönnek. Soha nem értettem miért is van ő bent. Mostanra már értem mi a helyzet. Rájöttem, hogy egy banda tagjaként tevékenykedett, ezt itt nem említeném meg, hogy mégis melyiknek ((Crip'S)). Talán még a mai napig a sitten rohad. Ezek után felvettem anyám nevét. Anyám velem él, ha ez még mondható annak. Nagyon beteg, és félek, hogy ő is itt hagy. De a háttérről ennyi elég is. Én mostanság próbáltam a jó úton haladni, de valahogy soha nem sikerült. Voltak kisebb nagyobb összetűzéseim a Rendőrséggel. Kábítószer birtoklás és használata miatt fogtak bent 3 évet, fegyver birtoklás végett pedig még 4-et. Sajnos én mondhatom azt, hogy az utca nevelt. Szükségem van egy megértő, segítőkész csapatra.
OOC
Név: Burka DominikKor: Jelenleg 16, Aug. 26-án töltöm a 17-et.
Mióta játszol RP szerveren?: 3éve
Pár mondat rólad: Dominiknak hívnak, jelenleg 10. osztályba járok. Központi-fűtés és gázhálózat szerelőnek tanulok, ezáltal adódik, hogy 2hetente gyakorlatom van. (1 hét suli, 1 hét gyakszi.) Általában barátságos, szótértő és türelmes vagyok a másikkal, persze ez akkor élvez kivételt, hogyha az adott illető elhord mindennek úgy, hogy nem is ismer. Ha igazam van akkor erősen kiállok mellette, tehát nem hagyom szó nélkül. Van pár negatív tulajdonságom, például nem szeretem ha valaki túl sokat okoskodik vagy a másikkal való tiszteletlenséget. Szeretnék egy jól RP-ző és egy összetartó "gang"-et megkreálni.
Terved a frakcióval: Minnél több tagok szerezni, ez alatt értem azt, hogy aki bekerül közénk arra családtagként fogunk tekinteni. Lenyomni a riválisokat, több és több területet elfoglalni.
Frakcióval kapcsolatban:
Rangok
Original"OG" Gangster
Ő a set feje,az ő szava szent.Ő felel a Crip tagokért, és persze az 7th Avenue Crip'S Fenntartásáért, ha valamelyik el botlik a banda halott. (2-en lennénk.)
Right Hand / Left Hand
A bandába őket tisztelik a második legjobban, és persze ők irányítják a mocskos üzleteket, üzletek terén elég sok tapasztalatuk van. Az ő dolga, hogy a banda el legyen látva ezzel-azzal. (1-1 tag)
Foot Slodier
Öreg fiú szerepet tölt be a gang részeként. Ő az aki minden nála alacsonyabb pozíción elhelyezkedő tagnak dirigál. Ő tanitja meg a fegyver használatot is. Meg kell próbálnia felemleni a kisebb tagokat. Van némi beleszólása az ügyletekbe.
Tiny Gangster
Már régebb óta a set tagja. Neki már "kötelező" illegális tevékenységekre jönnie. A nála nagyobb pozíción elhelyezkedő tagoknak engedelmeskedik. Kereskedhet kábítószerekkel és fegyverekkel.
Baby Gangster
Már átesett a beavatáson, a banda színeiben jár. Még nem eléggé ismert a gang köreiben, ezért ki kell vívnia a tiszteletet. Ha hívják, akkor mehet illegális tevékenységre.
Loc Ing In
Nem rég bekerült tag. Tanulnia kell a szlengeket, a fegyver használatot. Nem jöhet a bandával semmilyen illegális tevékenységre, mind addig amíg nem bizonyít a set fejesének.
Miért téged válasszunk?:
Szeretném kipróbálni magam a gang leadereként. Mindig a legjobbra próbálok törekedni, szeretem az RP-vel teli "perceket".
Miért NE téged válasszunk?:
Fentiekben írtam, hogy 2 hetente van egy 1 hetes gyakorlatom, tehát azon a héten nem tudok 3-5 órát aktív lenni. Van pár negatívum a személyiségemmel kapcsolatban. (Pl.: Ha elpattan az a bizonyos húr, akkor akaratlanul megtudok bántani mást ? )
Skinek
Ha van saját skin modotok, amit használni tudnánk, akkor elfogadnám. Ha nincs akkor dobok egy linket. (Balról a 4-et kivenni, és helyette egy csaj skint ha megoldható )
https://www.2shared.com/file/d8yux4vf/Skin_Crip_Irving_Gruber.html
Autók:
Impala 2db
Van 1db
Crossmotor 2db
Rangok
Original"OG" Gangster
Ő a set feje,az ő szava szent.Ő felel a Crip tagokért, és persze az 7th Avenue Crip'S Fenntartásáért, ha valamelyik el botlik a banda halott. (2-en lennénk.)
Right Hand / Left Hand
A bandába őket tisztelik a második legjobban, és persze ők irányítják a mocskos üzleteket, üzletek terén elég sok tapasztalatuk van. Az ő dolga, hogy a banda el legyen látva ezzel-azzal. (1-1 tag)
Foot Slodier
Öreg fiú szerepet tölt be a gang részeként. Ő az aki minden nála alacsonyabb pozíción elhelyezkedő tagnak dirigál. Ő tanitja meg a fegyver használatot is. Meg kell próbálnia felemleni a kisebb tagokat. Van némi beleszólása az ügyletekbe.
Tiny Gangster
Már régebb óta a set tagja. Neki már "kötelező" illegális tevékenységekre jönnie. A nála nagyobb pozíción elhelyezkedő tagoknak engedelmeskedik. Kereskedhet kábítószerekkel és fegyverekkel.
Baby Gangster
Már átesett a beavatáson, a banda színeiben jár. Még nem eléggé ismert a gang köreiben, ezért ki kell vívnia a tiszteletet. Ha hívják, akkor mehet illegális tevékenységre.
Loc Ing In
Nem rég bekerült tag. Tanulnia kell a szlengeket, a fegyver használatot. Nem jöhet a bandával semmilyen illegális tevékenységre, mind addig amíg nem bizonyít a set fejesének.
Miért téged válasszunk?:
Szeretném kipróbálni magam a gang leadereként. Mindig a legjobbra próbálok törekedni, szeretem az RP-vel teli "perceket".
Miért NE téged válasszunk?:
Fentiekben írtam, hogy 2 hetente van egy 1 hetes gyakorlatom, tehát azon a héten nem tudok 3-5 órát aktív lenni. Van pár negatívum a személyiségemmel kapcsolatban. (Pl.: Ha elpattan az a bizonyos húr, akkor akaratlanul megtudok bántani mást ? )
Skinek
Ha van saját skin modotok, amit használni tudnánk, akkor elfogadnám. Ha nincs akkor dobok egy linket. (Balról a 4-et kivenni, és helyette egy csaj skint ha megoldható )
https://www.2shared.com/file/d8yux4vf/Skin_Crip_Irving_Gruber.html
Autók:
Impala 2db
Van 1db
Crossmotor 2db
HQ-t valahol Ganton környékén gondoltam, persze akkor, ha nem foglal helyet ott másik HQ.