Dylan Martinez, Kayden Blye---Azure

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dylankeh

Barangoló
2019. 01. 19.
129
63
V4 karakter
Dylan Martinez
LV karakter
Dylan Martinez
zoldlogo.png

Neved:
< Dylan Martinez >

Panaszra tett admin neve
< Azure >

Panasz oka:
< Helytelen bírálat. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< Szóval, az ügy úgy kezdődött, hogy rablásra készültünk Kayden Blye-al, megvolt a helyszín, az ember. Nem fogtunk neki a rablásnak, előtte kérdeztem admint, hogy Forg. helynek minősül-e.
[2020-05-10 21:07:35] [Output] : [Küldött PM]: Hiro (304): szia itt rabolhatunk embert?
[2020-05-10 21:08:05] [Output] : [Segítség] Admin[2] Hiro: Hali, akár belef is férhet.
https://imgur.com/zlXkGYR

Utána kis idővel elkezdtük a rablást, elvettük az áldozatunk tárcáját, majd az autóját akartuk kinyittatni, viszont a srác, név szerint: Gibbson P Ascenzo PG-zett.
https://pastebin.com/qR84VzY5

Elkezdődött volna az admin ügy, viszont Gibbson P Ascenzo kifagyott/kilépett. 1 órán át vártunk, Gibbson P Ascenzo nem lépett vissza, közben ooc beszéltünk Azureval. Aztán arra a döntésre jutott, hogy a srác 60 perc admin jail kap a PG miatt.(Véleményem szerint admin elől is direkt lépett ki, nem tudom a bíráló adminnak mi lesz erről a véleménye, de erre nem kapott semmit) én és Kayden meg 90perces Admin Jailben részesültünk, Forgalmas helyen való rablás indokkal.

Lényegében a panaszkönyvet azért írom, mivel mi Hiro válasza miatt kezdtünk bele a rablásba, és nem értettem, hogyha egy másik admin másképp vélekedik a dologról miért részesülünk AJ.-ben.

>

Megjegyzés:

< Az esetleges logokban való idő eltérés miatt az tehet, hogy a gépemen az idő rosszul van beállitva. (2percet siet.) >

• Tetszik
Reactions: CutlerGabo

Azure

Think different
2019. 01. 12.
509
410
V4 karakter
Zakhar Vasilievich
LV karakter
Zakhar Vasilievich
Helló,
Az ügyhöz én értem ki előbb, szóval ezért bíráltam én.
Véleményem szerint forgalmas hely volt.
A másik fél (Gibbson P Ascenzo) valóban kifagyott, vártunk rá nem jött. De mivel rp folytatásra nem került volna sor, ezért nem tartottam szükségesnek a kilépésért járó jailt, főleg hogy kifagyott, és szerintem nem húzott ki netkábelt. Ami járt neki, azt kiosztották.
Visszatérve arra hogy Hiro mit mondott, attól függetlenül én bíráltam, és itt a kép, a helyről :
x5vtmmm7g6ucipmiub9b.png

Ti a piros pontnál raboltatok.
Nincs több mondanivalóm, várom a bírálatot!

Dylankeh

Barangoló
2019. 01. 19.
129
63
V4 karakter
Dylan Martinez
LV karakter
Dylan Martinez
Csőcső!
Nem tudom biztosan te értél-e előbb oda vagy Hiro. Attól, hogy elkezdtél előtte specelni, attól még nem volt admin ügy.
A helyszínre kiérve két admin is azt mondta, nem forg. hely.

[2020-05-10 21:32:39] [Output] : [ADMIN] Azure: (( Ez forgalmas hely. ))
[2020-05-10 21:33:13] [Output] : [ADMIN] Hiro: (( Annyira én nem nem mondanám. ))
[2020-05-10 21:33:37] [Output] : [ADMIN] Suti: (( Szerintem sem az annyira. ))

De Azure csak folytatta, hogy forg. hely mivel Dzoli neki azt mondta.
[2020-05-10 21:33:55] [Output] : [ADMIN] Azure: (( Dzoli aztmondta forgalmas. ))

Viszont, nem értem, hogyha mi admin szavára hivatkozva belekezdünk valamibe miért kell minket büntetni?

Utoljára szerkesztve:

Dzoli

keep movin' on
2019. 07. 14.
737
1 568
21
Veszprém
V4 karakter
🔱 Javion Prat
Cső, véleményem azért volt olyasfajta módon ahogy, mivel:
  • Az eset alatt több gépjármű is tartózkodott a helyszínen,
  • rengeteg garázs van a közvetlen környékén,
  • autópályáról felhajtók és lehajtók, illetve azon áthajtók láthatnak.

• Tetszik
Reactions: Azure és SutiLV

Gibbson

Barangoló
2019. 01. 10.
141
113
29
II. kerület
V4 karakter
Gibbson P Ascenzo
LV karakter
Gibbson P Ascenzo
V2 karakter
Gibbson P Ascenzo(Retired)
Na Hello!
Engem nem ott kezdtetek el kirabolni hanem jóval előrébb már kiszálltatok és rám tartottátok a fegyvert és onnan mondtátok menjek oda a kocsihoz. Egyáltalán nem pg-ztem mivel nem tartottam jogosnak azt, hogy egy olyan helyen ahol eléggé tele van garázzsal és folyamatos a járkálás nem kellene ki pakolni. Nem ki húztam a net kábelt, mert ez nem rám val akik ismernek azok tudják. Szóval nem azért nem mentem vissza, mert nem akartam hanem azért, mert az mta-m folyamatosan crashel. Írtam adminnak, hogy nézze meg, hogy ez forgalmas hely-e, majd Ő mondta, hogy igen az. Ez által nem akartam folytatni az rp-t és vártam adminra. Bele gondolva, ha nem akartam volna rp-t akkor már le léptem volna és nem vártam volna ott míg oda ér egy admin. Mivel ex admin vagyok így az az admin dönt az ügyben aki előbb oda ér és inzéti azt. 2 admin is megerősítette, hogy forgalmas helynek minősül így nem értem a pk-t az adminra mikor Ő a saját módszere szerint járt el. Minden admin saját maga dönti el, hogy miként jár el egy ügyben, ha Ő így döntött akkor ezen nem fog változtatni.

• Tetszik
Reactions: mao

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
A helyszín valóban forgalmas, Hiro helytelen választ adott, ami miatt egy ilyen ügy alakult ki. Dzoli remekül leírta a helyzetet.
Legkorrektebb döntés az lett volna, ha elengeded az ügyet Azure, mivel az egész egy nálad nagyobb admin hibás válasza miatt alakult ki.
Azt a választ kellett volna adnod nekik, hogy írjanak rá egy panaszkönyvet, mivel ebben az esetben tehetetlen vagy.
De ha már beleálltál az ügybe, a srácnak, aki kilépett vagy kifagyott, és egy óra elteltével sem tért vissza szerverre, kitiltást kellett volna osztanod.
Sok hiba történt, Hiro megkapja az írásbeli figyelmeztetését, és várom egy ts beszélgetésre.

• Tetszik
Reactions: Azure
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.