- 2019. 05. 17.
- 228
- 721
- V4 karakter
- ryan_ykem
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Áronnak hívnak, jelenleg a 17. életévemet töltöm. A szerveren Dylan Lowry néven ismernek. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap megírásakor 118551 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminok, illetve játékosok segítése. Igény esetén RP(RolePlay) oktatás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék másoknak segíteni, illetve régebben is szerettem volna csatlakozni az SGH-k köreibe, de nem éreztem magamban a kellő affinitást, hogy betöltsem e feladat feltételeit, elvárásait. Nem titok, hogy a későbbiekbe az Adminisztrátorok kötelékébe is szeretnék csatlakozni. Ezzel magamnak is szeretnék bizonyítani, és egy régóta tartó "álom" válhatna valóra. A csapatmunka sem áll tőlem messze, ugyanis Programozóként sok projektmunkát készítünk, így a kellő kommunikáció és az összetartás sem áll távol tőlem.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< A szerveren eltöltött idő alatt sok tapasztalatot szereztem, ezáltal a kérdésekre precíz válasszal tudnék szolgálni a kérdező félnek.
Sok időt töltök a szerveren, így az adott feladatot véghez tudnám vinni, és segíteni a csapatot. Amibe belekezdek azt nem hagyom félbe
és teljes erőbedobással végezném el a feladatot. Ha megbíznak bennem azt meghálálom és nem okozok csalódást. Mint említettem programozóként van rálátásom a csapatmunkára, ami ennél a feladatkörnél nem hátrány. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ami időt a szerveren töltök azt teljesen rá tudnám fordítani.
Hétköznap 3-4 óra között (esetenként több is). Hétvégén akár 5-6 de a 7 óra sem kizárt. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam. Az utóbbi meg lett beszélve, így deaktiválásra került.
https://imgur.com/a/OTtEboA>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos igen, az MG jail egy figyelmetlenégből adódott, az OOC stílus pedig egy nehezebb nap után szerettem volna kikapcsolódni, sajnos egy bonyodalom miatt kicsúszott egy nem elfogadott hozzászólás. Ezek előtt nem igazán volt ehhez hasonló jailem, a hibámból tanultam, ellenben a szándékom sem a szidalmazás, vagy a másik fél megbántása volt.
https://imgur.com/a/HPGhqka>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságom: - Ha megbíznak valamivel annak a 120%-at teljesítem. Törekszem az igényes munkára.
- Optimista embernek tartom magam, mindenhez pozitívan állok.
- Kitartó vagyok, ezek mellett végeláthatatlan türelemmel rendelkezem.
Negatív tulajdonságom: - Szókimondó ember vagyok, nem szeretek kertelni.
- Egy fáradtabb nap után kisebb lelassultság jellemző rám.
- Visszahúzódóbb személy vagyok.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen. A válaszom fentebb is megemlítettem már, ki szeretném próbálni magam, mint SGH, mint Adminisztrátorként is. Ezek mellett bizonyítani is szeretnék magamnak, hogy el tudom látni az SGH, későbbiekben az Adminisztrátor feladatait. A barátlistámat is szeretném bővíteni, több személyiséggel szeretnék megismerkedni, jó barátságokat kötni. Ezek mellett szeretnék egy szélesebb feladatkörben is segíteni játékosoknak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is tisztáznám vele, hogy ez egy RolePlay szerver, tehát a valóságon alapul. Ezek után az alap dolgokkal kezdeném, például: hogyan működik az adminrendszer, kik is azok az adminok, mi a szerepük. Következőnek a szabályzatra térnék ki, azon belül is a főbb fogalmakat ismertetnék meg vele, példaként említeném az IC-t, vagyis az InCharacter-t amit a saját karakterünk mond az RP folyamán, ha meglenne következőnek az Out Of Character (OOC) fogalmával ismerkednénk, ismertetném vele, hogy ez a karakteren kívüli chat, ahol meg kell adni a kellő tiszteletet a másik félnek. A következő állomás a parancsok ismertetése lenne, a legfontosabb a /me amivel cselekvést fejezünk ki, például: /me elővesz egy zsebkendőt a zsebéből. A következő a /do lenne amivel történést fejezünk ki, pl: /do Egy zsebkendő a kezében. Ezek után a /placedo parancsot ismertetem vele, például: /placedo Egy nyitott eü doboz a földön. Utolsóként pedig a /ame használatát mutatnám be ami egy vizuális leírást ad a karakterünkről, például: /ame 20. esztendőjében lévő férfi, utálja a cigaretta szagát. Ha ezekkel meglennék az Rp szabályokat tisztáznám vele, azok közül is a legfontosabbakat emelném ki, például: DM (DeatMatch) jelentése: Ok nélküli ölés, MG(MetaGaming) jelentése: OOC információ felhasználása IC. Esetlegesen egy pár frakciót bemutatnék neki, elmondanám hogyan is működnek ezek, hogy és miként tudna csatlakozni. Végső sorban ha mindennél meglennénk küldenék neki pár Topicot amit át tudna tanulmányozni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< /vá(ID) Hali! SGH-ként nem tudok ebben segíteni neked, amennyiben Bug vagy egyéb probléma miatt szeretnéd keress fel egy minimum 1-es szintű adminisztrátort. Jó játékot, pacsi! >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Hali! Ez IC ügy, figyelmeztetéssel át lehet verni, ha netán a fegyver skines volt, akkor küldj róla bizonyítékot és továbbítom egy nagyobb szintű adminisztrátornak, vagy élhetsz a panaszkönyv lehetőségével is. Jó játékot, pacsi! >>
Utoljára szerkesztve: