- 2019. 05. 17.
- 228
- 721
- V4 karakter
- ryan_ykem
- A szerveren Dylan Lowry néven ismert a karakterem, Fórumon pedig aDylan nevet képviselem, korábban pedig "AronHU"-ként lehetett ismerni.
Fórum, és Szerver regisztráció.
- A Fórumra 2019.05.17.-én regisztráltam először. A SeeMTA V3 szerverére 2019.04.28.-án regisztráltam. Kezdő koromban nem igazán játszottam a szerveren, de az elhatározottság miatt újra elkezdtem, és minél több frakciót szerettem volna kipróbálni. Sok helyen megfordultam már, a Rendvédelemtől az alvilági bűnszervezetkig. Legtovább a Parkolás Felügyeletnél bírtam, aminek jelenleg is a csapatát erősítem, itt jó barátságokra, kedves, segítőkész emberekre leltem.
Amiért a csapatnak a tagja szeretnék lenni.- Szeretnék segíteni másoknak, régebben is gondoltam rá, hogy beadom a jelentkezésem, de még nem éreztem magamban a kellő ambíciót és rugalmasságot, hogy egy ilyen feladatkört teljesítsek. Úgy érzem, hogy többet tudnék tenni a közösségért, tudnám segíteni a frissen regisztrált felhasználókat. Ez magamnak is egy "cél" mivel tudnék bizonyítani magamnak is, hogy el tudom látni ezt a feladatkört is. Tudom, hogy ez a poszt felelősségekkel jár, és ha megbíznak bennem nem okozok csalódást.
Amiért egy jó választás lennék.- Nagyon sokat kiemelni nem tudnék, nem vagyok sem több, sem kevesebb, mint egy átlag ember. Ha pár érvet kellene sorolnom, akkor azt emelném ki, hogyha megbíznak bennem, akkor azt meghálálom és nem okozok csalódást, tudok csapatban dolgozni, ami szerintem nem hátrány, főleg ebben a körben. Az aktivitásom miatt sem lenne gond, mivel naponta többször is a Fórumon lógok, így az aktivitással sem lenne probléma. De mind ezek mellett a célom annyi, hogy a felhasználókat segítsem, és a moderátori csapat szerves tagja lehessek. A BBkódok sem állnak tőlem távol, ugyanis már a html és ezen kódok tudását elsajátítottam annyira, hogy értsem mit is csinálok, így úgy gondolom, hogy ez nem okozna nekem fejfájást.
Aktvitásom.- Az aktivitással Én magam úgy gondolom nem lenne probléma, mivel naponta többször is pörgetem a Fórumot, akár céltalanul, akár céltudatosan. Ahogyan azt előbb leírtam azért is gondolnám magam jó választásnak mivel egy nap gyakran elérhető vagyok a platformon, így több problémát is el tudnék látni.
A referenciáim. - Sok dolgot nem tudnék felmutatni, viszont a Parkolás Felügyeletnek lassacskán 1 éve lesz, hogy visszamentem köreikbe és azóta aktív tagja vagyok a közösségnek, a másik amit ki szeretnék emelni, az pedig, hogy több mint 1 éve erősítem a képszerkesztők csapatát itt Fórumon. 2021.01.08.-án csatlakoztam a köreikbe, azóta a szerkesztői tudásom is bővült.
Rendelkezem-e TeamSpeak3-al? - Természetesen igen, és működő mikrofonnal is rendelkezem.
Hogyan tudnám segíteni a kezdő felhasználókat?- Először azt a kérdést tenném fel, hogy mikkel van tisztában. Ha az alapokról indulunk akkor először a szabályokat ismertetném vele, majd elmagyaráznám hogyan is tud PM-et küldeni más felhasználóknak, akár csoportban is, majd a mintákkal folytatnám, hogy miként tud kitölteni egy mintát, legyen az eladás, vagy éppen egy jelentkezési lap, ha esetleg a BBkódokat nem érti, azt is elmagyaráznám neki miként működik. Ha ezekkel is végeznénk a névváltás, majd a különböző "gyakori" kérdést válaszolnék meg, miszerint "Hol lehet serial váltást kérni?".
Rendelkezem-e ismeretséggel.- A jelenlegi tagok közül Ölembét ismerem.
Magamról.- Áronnak hívnak, 17 éves vagyok jelenleg, idén töltöm a 18. életévemet. Borsod megyében élek a családommal, édesapámmal, édesanyámmal, és bátyámmal. 2020-ban végeztem az általános iskolában. Itt 8 évig németül tanultam. Jelenleg Ózdon tanulok, 10. osztályban. 5 éves Technikusi képzésre járok, amit ha sikeresen leteszek az 5. évben szoftverfejlesztő végzettséget szerezhetek. 9.-ben kezdtem el az angol nyelvet tanulni, ami már egyre pozitívabban megy, ezt jobban össze tudom hangolni a választott szakirányommal. Szerencsésnek érzem magam, hogy az érdeklődési körömnek megfelelően tanulhatok tovább. Szabadidőmben ugyanis szívesen foglalkozok képszerkesztéssel, de a videójátékok sem állnak tőlem messze. Emellett a sportban is jártas vagyok, mivel korábban igazolt labdarúgóként rúgtam a bőrt, de kipróbáltam már bokszot is. Az autók sem állnak tőlem messze, ugyanis sok műsort avagy videót szoktam ezekkel kapcsolatban nézni, maga a vezetői engedély megszerzése is tervben lesz a nyári szünidő folyamán.
Utoljára szerkesztve: