Dylan Jackson - Grothi Jefferson [rokesz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Devil71

Újonc
2021. 01. 16.
61
60
Pécs
V4 karakter
Dylan Jackson
LV karakter
Dylan Jackson
jatekos.png

Panasztevő InGame neve:
Dylan Jackson

Panaszra tett személy InGame neve:
Grothi Jefferson

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Forcerp, rablás utáni ölés/ölés kisérlete.
Kimentem egy kicsit detektorozni és egyből megjelentek Grothi-ék, majd beültettek az kocsijukba. GNI mellől BB feletti Erdőbe vittek, ezután átvizsgáltak, elvették a cuccaimat, stb. Ezzel idáig nem volt semmi probléma (bár azt nem nagyon értem hogy miért kell egy ilyen rablásnál elvinni a másikat messzire a gépjárművétől, majd elvenni a telefonját, rádióját és sorsára hagyni a semmi közepén.) Ezután RPsen kitapogatták a jelvényemet, majd egy kicsit faggattak de hamar letettek róla. Ezután egy /megpróbál-al megpróbált ájultra ütni ami a script szerint sikerül is neki. Ezt követően egy do-val megkérdezte hogy elfelejtettem e a történtekre, amire én azt RPztem hogy nem. Aztán RPvel a saját késemmel 2x a bordáim közé szúrt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2022-08-06 02:52:43] [Output] : *** Grothi Jefferson Dylan késével két vágást ejt Dylan bordái közé

[2022-08-06 02:51:59] [Output] : *** Grothi Jefferson megpróbál puskatussal ájultra próbálja ütni Dylant és sikerül neki.

Megjegyzés:
-

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Nem kaptam választ, kitérek a panasz okaira.

A srác téged csak RP-vel szurkált meg, ténylegesen nem lettél megsebesítve, nem kerültél animba vagy kezdtél el vérezni. Így nem mondom ezt rablás utáni ölésnek, tény hogy nem kellene ilyet RP-zni rablás után de ezért nem szeretnék neki szankciót adni.

ForceRP pedig nem történt, teljesen okés volt a megpróbálja, más lenne a dolog ha /me-ben történt volna az ájulásig való ütés.

Ha bármilyen kérdése akadt a panasztevő félnek akkor TS-en vagy itt forumon keressen fel. A panasz jogtalan.

• Tetszik
Reactions: Zsombor. és xabea
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.