- 2020. 04. 11.
- 30
- 11
- V4 karakter
- leslie.carrick
- LV karakter
- dylan.hoover
- V2 karakter
- emiliano.delatorre.filho
Neved:
< dylan.hoover >
A ban időpontja:
< 2018-09-01 14:26:46 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00[perma] >
Neve, aki bannolt:
< Tranes.[ex.Admin] >
A ban oka:
< Multiaccount[Martina007] + Adminnak való hazudás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos hát sziasztok. Eléggé régen kaptam már ezt a bant, körülbelül 2 év eltelt, és úgy érzem hogy magamban sikerült megfontolni és felfogni a dolgokat, amiket akkor nem felnőtt ésszel tettem. Elgondolkodtam azon amit csináltam, és tényleg nem volt helyes, viszont a Multiaccount az eléggé egy félreértés volt, mivel nem ugyan arról az IP címről voltam fent, és ha jól emlékszem még Serial váltást is kértem amit nem fogadtak el sajnálatos módon, így én önfejűen nekimentem egy újabb accountnak, és ott hogy fölmentem TSre ez el is bukott... ezzel együtt az "Adminnak való hazudás" is jogos, mivel Tranesnak megpróbáltam beadni hogy nem ugyan az az ember vagyok aki amazon az accounton játszott[elég fiatal voltam, azthittem beveszi]csak nem sikerült sajnos. Elég időm volt arra hogy átgondoljam tetteimet, és úgy gondolom hogy egy esélyt még meg érdemlek mivel felnőttem ahhoz hogy tudjak gondolkodni és dolgokat meghatározni. Nagyon megköszönném ha kaphatnék még egy esélyt, és így tiszta lappal kezdeni a játékot újra, mint egy átlagos játékos, tiszta fejjel, ugyanis nagyon hiányoznak a régi haverok akikkel ugyanúgy tartom a kapcsolatot, és jó lenne velük egy jót RPzni, főleg így a karanténos unalom alatt. Köszönöm hogy elolvasod a lapom! Szép napot! >