Dylan Grayson jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sááji

Újonc
2019. 01. 30.
20
13
V4 karakter
Thomas_Cloyd
LV karakter
Leroy_Carterl
V2 karakter
Nincs
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Laci vagyok, InGame nevem Dylan Grayson! Jelenleg 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 42698 >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segítése és tanítása. A kérdések megválaszolása és a problémák megoldása. Mindezekkel az adminisztrátorokról levenni a terhet.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretem a közösségeket, szeretek az embereken a tőlem telhető módon segíteni. Számomra öröm, ha segíthetek egy emberen, akár csak egy kérdés megválaszolásával, akkor miért ne tenném ezt meg ha már játszok a szerveren? >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Türlemes vagyok mindenkivel, akár kezdő, akár tudatlan. Számomra nem teher ha válaszolnom kell egy játékosnak, vagy meg kell őt tanítanom valamire. Szívesen és örömmel csinálnám ezt a feladatot! >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szeveren a fent töltött időm egészét, naponta 3-6 órát. Ezen kívűl TeamSpeaken és fórumon változóan a nap bármely szakában. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
4e2627f459a6e4db8d2785e8f16cf867.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
b641b1655182feba8155901359df8863.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
-Türelmes
-Segítőkész
-Ha rámbíznak egy feladatatot, azt legjobb tudásom szerint telljesítem.

Negatív:
-Önkritikus
-Haragtartó
-Magánéletben lusta>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Ha sikerül ebben a szerepkörben teljesítenem, akkor szívesen kipróbálnám az admininisztrátorkodást. Hasonlónak tartom a két feladatot, persze az adminok feladata nagyobb felelőséggel jár. Mindkét szóbanforgó szerepkör a játékosok zökkenőmentes és élvezhető játékának segítésére lett kitalálva. Mindenképpen kipróbálnám az adminisztártori szerepet a szerveren, és beletenném a legjobb tudásom. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban leszögezném, hogy ez egy RolePlay tematikájú szerver, ahol ragaszkodni kell a RolePlay szabályok betartásához, valamint a szerver saját szabályainak betartásához. Ha az alapvető roleplayhez szükséges tudást megszerezte, javasolnám a játék megkezdése előtt a fórumon található szerverszabályzat alapos áttolvasását és tanulását a kellemetlenségek elkerülése végett. Ha ez is megvan, jöhet konkrétan a szerverrel való ismerkedés, amihez elsősorban a youtubon megtalálható Thommas által feltöltött oktató/bemutató videókat ajánlanám vagy akár az F1 panelt. Közölném vele milyen lehetőségeket kínál számára a szerver, a munkákat is elmondanám neki hisz egy kezdő általában ezzel kezdi karierrjét a szerveren. Bármi egyéb kérdése van azt megválaszolnám, ezekkel már eltudná kezdeni a szervert! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogy ezt én nemtudom megvalósítani, javasolnám hogy forduljon egy adminhoz ha van rá megfelelő indoka. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ha a fegyver Skines, abban az esetben megfelelő bizonyítékokkal fordulj adminisztrátorhoz szerveren, vagy akár fórumon! >>

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Csao, egész jó válaszoktál adtál, a csatolt képen alapján UCP vannak érdekes dolgaid de szerintem egy próbát megérne.

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.