Elutasítva Dylan Blye - Negan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LacGamer11

Barangoló
2019. 02. 22.
76
85
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Dylan Blye

A ban időpontja:
2024. 02. 21. 01:48

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Negan

A ban oka:
Telefon voice helytelen használata

Amiért szeretnéd az unbant:
Szeretnék ismét a szerveren játszani és újra a közösség tagja lenni.

Megjegyzés:
Lassan 1 éve hogy kaptam a szankciót és be kell valljam nagyon hiányzik már a szerver. Gondoltam hogy nem kapok ub-t pár hónap után, de azért próbálkoztam akkor is visszakerülni. Nem használtam úgy a telefont ahogy kellett volna. Túlzásba estünk kicsit és elvicceltük a szituációt, aztán amikor már egymás mellett voltunk, akkor is folytattuk a telefonálást, beszéltünk a mentősöknek és kicsit tovább elhúztuk mint ahogy azt kellett volna.
(innen is bocsánatot kérek azoktól a mentősöktől akiknek ez az idejébe került, kicsit el szaladt velünk a ló és át ment fun-ba az rp) Volt időm gondolkodni ezeken a dolgokon és nyilván máshogy csinálnám, ha vissza mehetnék az időben. Úgy gondolom a hibáiból tanul az ember és ez rám nagyon jellemző. Pár dologért kaptam már szankciót életem során és nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de azokból a szankciókból tanultam meg játszani és a mai See mta tudásom az alapján bővült, hiszen amikor az ember még nemtudott semmit az rp-ről és feljött és elrontott valamit, ugyanúgy szankciót kapott és megtanulta, hogy ezt lehet hogy nem kellett volna és ez ugyan így volt velem is, hiszen egészen új volt még nekem a telefonálás a szerveren. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy hibáztam és szabályt szegtem, de tanultam belőle és készen állok, hogy többé ne történjen ez meg. Nagyon sajnálom mégegyszer amiért ez más ember kárára ment, nem ez volt vele a célunk, de vissza csinálni már nemtudjuk.
Köszönöm hogy végig olvastad!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.