Elutasítva Dwayne L Shaw - Angelo & Rajmi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A Dwayne

Zöldfülű
2019. 01. 17.
197
126
20
Sátoraljaújhely
V4 karakter
Dwayne L Shaw
LV karakter
Legolas D Xavier
V2 karakter
Dwayne L Hicks
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Dwayne L Shaw | Legolas | Papó >

UID-d:
< TY/Sa+xSTO/loATKC+fNPDvecFk= >

Bann pontos időpontja:
< 2020.06.15. - 2020.06.29. >

Bann pontos indoka:
< "Moderátorral szembeni stílus#Rajmi" >

AKi bannolt:
< Rajmi >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Szeretném használni a ts-t. Minden frakciótársam, cimborám a V2 ts-en tölti az ideje nagy részét (ha nem az egészet) amikor gépnél van, és úgy érzem hogy jelen pillanatban kirekedtem így a társaságomból, hogy nem tudok ott lenni velük beszélgetni. Szeretnék visszatérni közéjük. >

Megjegyzés:
< Mint ahogy megbeszéltük a tegnapi nap folyamán, nem állt szándékomban senkit megsérteni vagy offenzívan megnyilvánulni. Nem volt célom utasítani vagy fenyegetni bárkit. Úgy gondoltam hogy a korábbi kapcsolatunk miatt ez belefér, ám utólag kiderült hogy nem, mint tegnap, most is elnézést kérek miatta. Úgy érzem hogy a két relatíve nagyon sok idő. A bannon felül is megértettem, elismertem és elismerem hogy hibáztam, és elkönyveltem előtettek is hogy ilyen többet nem fog előfordulni. Már a mai napon is elég pocsékul éreztem magamat hogy nem lehetek ott a többiekkel és emiatt szeretnélek kérni arra hogy vegyétek fontolóra az unbant.
Csak magamat tudom ismételni, nem szerettem volna megsérteni, utólag látom hogy sikerült, ám többet ilyen nem fog előfordulni, jobban oda figyelek mostmár! >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.