Dwayne Jessica-->James Vialpando [Mammoth]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kubicseek

Barangoló
2019. 01. 13.
131
18
20
Pécs
V4 karakter
Al Sabri Amir
LV karakter
Dylan Minnett

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dwayne Jessica

Panaszra tett személy InGame neve:
James Vialpando

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdvölzök mindenkit aki nézi, nos azt történt hogy ezzel az emberrel cseréltünk én adtam neki egy bogarat és ő adott nekem egy ak tervrajzot, azt mondta nekem körübelül egy árban van mint én elszerettem volna adni az az 3.7 millió. Elöszőr még nem akartam vele cserélni de később inkább cseréltem vele és úgy történt mondtam neki oké elcserélem ha valaki ad érte annyit mert tényleg nem tudtam mennyit ér de ő ooc irta mindig nem hazudhat ooc és felhivott 1 percre rá valaki hogy 3.6-ot adott volna érte mondtam 3.7? mondta jó mondtam valaki ajánl érte annyit eladtam neki 1 dollárért oda adta a tervjrajzot mondta mennyek északi benzinkút és mikor féluton voltam letette és lelépett a szeróról ő is meg akivel cseréltem és én ezt nem tartom fernek amit csináltak hogy kijátszottak meg minden nem tudom mennyi az ak tervrajz de nem nagyon akarják és sokan mondják hogy nem ér sokat egyáltalán és senki nem akarja megvenni és kijátszottak amit nem értek hogy hazudott az áráról és nem 9999 dolcsival vert át engem az illető és többször is írtam ez ügyben adminnak ahogy látszik a képen is és többször írta hogy itt nem hazudhat meg ilyenek és azis furcsa pont akkor ajánlottak érte 3.6-ot aztán felvittem 3.7-re és 1 perce le tette és nem volt elérhető semelyik és mások ilyen 60k- körül adnának érte vagy mégkevesebbet adnának érte. UI:Nem érzem ezt unfairnek ami történt elem és remélem valami lesz ebből az űgyből

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/VOmfepI https://imgur.com/a/EgfyP3r https://imgur.com/a/lHEzM46 https://imgur.com/a/zK1DDt1

Megjegyzés:
Öhm elbuktam az összes pénzem így és mondom itt kijátszottak egyből leléptek mert admint hivtam és mondta nincsenek fent szeretnék vissza téritést ha így itél akinek kell nem tudom kinek kell de akkor szeretnék mert igy 950.000 dolcsim oda veszett a semmiért és kezdhetek előről mindent amit elkezdtem

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Mammoth

Barangoló
2019. 01. 19.
128
218
V4 karakter
Matthias Thalberg
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sziasztok,
Várom James Vialpando válaszát 24 órán bellül.

• Tetszik
Reactions: Volf26HUN

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Hali, bocsi hogy iderok nemtudom hogy szabad vagy sem remélem nem probléma de hozzátenném hogy tegnapi nap folyamán engem is átakart verni az úriember pont igy ahogy téged. Annyi a külömbség hogy nálam a csere nem lett megejtve mivel éreztem hogy átverés. Lényegében azért irok mivel velem is megkisérelte ezt a dolgot OOCt is floodolta hogy OOC nem hazudhat és 3 meg 4millát ér stb. stb.. Remélem Mammoth segitek ezzel valamennyit.

• Tetszik
Reactions: Volf26HUN

James Belfort

Újonc
2019. 01. 11.
13
8
V4 karakter
James Vialpando
Na sziasztok!

Bocsi hogy ilyenkor irok csak, most értem haza. Annyi hozzáfüznivalóm lenne hogy OOC hazudni szigorúan tilos (kivéve üzletnél). Ha kell LOG tölem is csak szoljal Mammoth.

Elöre is köszönöm a válaszotokat!
További szép estét!

• Tetszik
Reactions: Volf26HUN és SqazY

kubicseek

Barangoló
2019. 01. 13.
131
18
20
Pécs
V4 karakter
Al Sabri Amir
LV karakter
Dylan Minnett
Igen de kijátszotattok haveroddal és nem 9999-el vertél át hanem többel nem ér semmit ha vissza adod a kocsit én is visszaadom a tervrajzot mert sokan mondják 40k ér kb akkor megbocsátok neked és akkor ejtem amiket mondtam

kubicseek

Barangoló
2019. 01. 13.
131
18
20
Pécs
V4 karakter
Al Sabri Amir
LV karakter
Dylan Minnett
Azért azt hazudni hogy 3.7 körül van haverod felhív és mondja ok és eladom neked és amikor féluton vagyok leteszi és leléptek a szeróról.

James Belfort

Újonc
2019. 01. 11.
13
8
V4 karakter
James Vialpando
Hali!

Figyelj igazábol utána nézhettél volna ugyanugy forumon is és amugy értékkel hazudtam valoban de az IC ügy. OOC annyit mondhatok amennyit akarok mivel szabad OOC hazudni üzletnél. Nem fogok visszacserélni semmit mivel semmi szabályt nem sértettem meg.

Elöre is köszönöm a válaszotokat!
További szép estét!

kubicseek

Barangoló
2019. 01. 13.
131
18
20
Pécs
V4 karakter
Al Sabri Amir
LV karakter
Dylan Minnett
De Haveroddal össze játszottál ellenem és 100% hogy nem egyedül csináltad ezt az egészet mert pont akkor 3.7-et adtak volna érte és mások meg alig adnak érte 60k-t

Mammoth

Barangoló
2019. 01. 19.
128
218
V4 karakter
Matthias Thalberg
LV karakter
-
V2 karakter
-
No, a panasszal nemtudok mit kezdeni, a szabályzat pontosan fogalmaz. Ennek fényében a panasz jogtalan, következmény nélkül zárom.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Volf26HUN és SqazY
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.